Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Trailer + Details over personages en kenmerken

Disgaea 6: Defiance Of Destiny – Trailer + Details over personages en kenmerken

Nippon Ichi Software heeft een nieuwe informatieronde uitgebracht over Disgaea 6: Defiance Of Destiny, inclusief een nieuwe trailer voor de game.

Dus nieuwe details over de functies van de game, evenals profielen voor nieuwe en terugkerende speelbare personages.

video
play-rounded-fill

Over Disgaea 6: Defiance Of Destiny

Hoofdpersonages

Melodia (ingesproken door Kokoro Nanami
Een prinses die droomt van geweldige liefde. Ze kijkt reikhalzend uit naar haar en nog lang en gelukkig. Ze houdt van zingen en probeert dat altijd te doen als de gelegenheid zich voordoet.

Piyori Nijino (ingesproken door Fuuka Izumi)
Leider van de Prism Rangers van het Rainbow Squadron. Onze held die dimensies overschreed. Als eerste vrouwelijke leider van het squadron is het haar doel om hun ratings te herstellen.

The Various Worlds Zed Will Visit

Muzikale wereld
Een muzikale wereld met prachtige bloemenvelden. De prinses die haar nog lang en gelukkig verwacht, lijkt te wachten op haar prins.

Televisiewereld
De wereld van televisieprogramma’s. De tweede generatie van de held Prism Red lijkt hier een actieve rol te spelen.

Skill Shop: speciale vaardigheden en vaardigheden

“Evilities” zijn karakterspecifieke vaardigheden die van kracht blijven zolang aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Er zijn twee soorten Evilities: “Unieke Evilities” die specifiek zijn voor een personage, en “Common Evilities” die in en uit kunnen worden geruild. Je kunt zoveel Common Evilities uitrusten als je maximale kosten toestaan, dus wissel ze in en uit op basis van je speelstijl.

“Speciale vaardigheden” bestaan ​​uit verschillende vaardigheden, zoals aanval en herstel, waarvoor je SP moet uitgeven in de strijd. Speciale vaardigheden omvatten karakterspecifieke vaardigheden die alleen door een specifiek personage kunnen worden gebruikt, evenals magie die door iedereen kan worden gebruikt.

Voorbeeld van een speciale vaardigheidsspreuk: “Vuur” – De eerste fase van vuurachtige magie die schade kan aanrichten met de kracht van vuur. Speciale vaardigheden kunnen worden geüpgraded in de Skill Shop (hogere kracht, minder SP-kosten, enz.), Evenals de reeks van alleen-magie-vaardigheden.

Voorbeeld van algemeen kwaad: “Vuurlichaam” – Verhoogt de brandweerstand met 25 procent en versterkt vuurgebaseerde aanvallen. Dit is een goedkope Common Evility die iedereen kan leren.

Voorbeeld van algemeen kwaad: “Zombie Revival” – Wekt personage op het basispaneel op na de dood. (Kan slechts één keer per level worden gebruikt.) Hoewel dit een algemeen kwaad is dat alleen Zed van nature kan leren, kunnen andere personages het leren door een geheimenboek te maken in de Skill Shop.

Je kunt speciale vaardigheden en vaardigheden leren en versterken in de Skill Shop aan de basis. Hoewel sommige algemene vaardigheden op natuurlijke wijze alleen door specifieke personages kunnen worden geleerd, kunnen andere personages die vaardigheden leren door een geheimenboek te maken in de Skill Shop.

Karakter-specifieke speciale vaardigheden en vaardigheden

Zed’s speciale vaardigheden en vaardigheden

Uniek bewijs: “Superreïncarnatie gekwalificeerd” – Verhoogt de schade met +1 procent voor elke Superreïncarnatie. (Maximaal 200 procent toename.)

Common Evility: “Zombie Revival” – herleeft op het basispaneel na de dood. (Kan slechts één keer per fase worden gebruikt.)

Speciale vaardigheid: “Thunder Rush” – Een speciale vaardigheid van het windtype die bliksem veroorzaakt en de vijand terugslaat. Het terugslageffect duwt de aangevallen vijand terug.

Magileines speciale vaardigheden en vaardigheden

Uniek vermogen: “Magisch meisje” – Verhoogt de aanvalskracht van één doelwit met 50 procent indien uitgerust met een staf.

Common Evility: “Lamp of Life” – Als je niet genoeg SP hebt om een ​​speciale vaardigheid te gebruiken, kun je HP uitgeven.

Speciale vaardigheid: “Pretty Spldner” – Magical Girl Magileine arriveert om alle statistieken drie beurten te versterken.

Chusendol’s speciale vaardigheden en vaardigheden

Unieke eigenschap: “New Money King” – Verhoogt alle statistieken met 5 procent voor het totale aantal cijfers waaruit het geld in uw bezit bestaat.

Common Evility: “King’s Knowledge” – Verhoogt alle statistieken met 2 procent voor elke eenheid in hetzelfde team.

Speciale vaardigheid: “Koningskanon” – Een speciale vaardigheid die goudstaven naar de vijand schiet en verplettert. Het heeft een groot bereik dat verre vijanden kan bereiken.

Melodia’s speciale vaardigheden en vaardigheden

Uniek bewijs: “Heroine Spirit” – Verhoogt de schade die wordt aangericht door mannelijke bondgenoten op de kaart met 20 procent.

Common Evility: “Magical Step” – Vermindert SP-kosten voor speciale vaardigheden met 10 procent voor elke aangrenzende bondgenoot-eenheid.

Speciale vaardigheid: “Frozen Step” – Een speciale vaardigheid van het watertype waarin ze de vijand aanvalt tijdens het zingen en dansen. Het kan meerdere velden voor haar aanvallen.

Piyori’s speciale vaardigheden en vaardigheden

Uniek bewijs: “Hero Knowledge” – Elke HP-reductie van 1 procent verhoogt de toegebrachte schade met 2 procent.

Veelvoorkomend kwaad: “Critical Charge” – Verhoogt het kritische percentage met 5 procent voor elke ruimte die in die beurt wordt verplaatst.

Speciale vaardigheid: “Prism Dynamite” – Een speciale vaardigheid waarin ze de vijf Prism Rangers wordt en de vijand bombardeert. Valt alle vijanden voor haar tegelijk aan.

Ivars speciale vaardigheden en vaardigheden

Uniek bewijs: “Overlords dominantie” – Verhoogt de schade met 10 procent voor elke vijandelijke eenheid op de kaart onder jouw niveau.

Veelvoorkomend kwaad: “Absolute heerser” – Verhoogt alle statistieken met 20 procent voor elke demon-eenheid op de kaart.

Speciale vaardigheid: ‘Negative Burst’ – De speciale vaardigheid van de Overlord die wanhoop verdicht en doet exploderen. Hij kan meerdere doelen aanvallen op een paar plaatsen voor hem.

Nieuw systeem: Juice Bar

De “Juice Bar”, waarmee je ervaringspunten en dergelijke kunt verdelen onder bondgenoten die niet aan gevechten hebben deelgenomen, is een nieuw systeem dat debuteert in Disgaea 6: Defiance of Destiny. Je kunt ook “Mana” distribueren, wat nodig is om verschillende basisfaciliteiten te gebruiken, en “Extract”, wat de statistieken verhoogt.

Nieuw systeem: D-Merit Points

“D-Merit Points” zijn toegevoegd aan karakterstatistieken. Door vooraf bepaalde doelen te bereiken, kunt u karma en dergelijke verkrijgen om uw karakter te versterken.

Nieuwe algemene tekens

Boze oog

Een koe-achtige demon die de gewoonte heeft om naar beneden te kijken. Hoewel velen verlegen zijn, zullen ze je neerhalen als je ze achteloos benadert. Ze hebben een extreem hoog springvermogen en vallen aan met hun vuisten.

Clawed Shell

Een heer met een mooie schelp. Ze overweldigen vijanden met hun harde schaal en kracht. Vanwege hun grote formaat hebben ze hoge prestaties en kunnen ze gemakkelijk vijandelijke bewegingen belemmeren.

Generieke karakters teruggeven

Prinny

De peon-demonen van de onderwereld. Voorbestemd om te ontploffen bij het gooien. Eigenlijk zijn ze soms zelfs de hoofdrolspeler in het spel.

Zombie

Een levend lijk dat uit het graf is opgewekt. Ze eten het leven van anderen om vitaliteit te verwerven. Hun aanvals- en verdedigingskracht is hoog, waardoor ze sterk zijn in een onderlinge strijd.

Sea Angel

Een verlegen demon die onder water op de loer ligt. Ze kunnen de vaardigheden van alle bondgenoten verbeteren. Ze hebben een hoog uithoudingsvermogen en zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van bondgenoten in de frontlinie.

Draak

De sterkste klasse demonen in de onderwereld die heerst in de lucht. Het versterkt zijn kracht door aanvallen te weerstaan. Vanwege hun grote formaat hebben ze hoge prestaties en kunnen ze gemakkelijk vijandelijke bewegingen belemmeren.

Succubus

Een mooie vrouwelijke demon die mannen verleidt. Ze spelen met de harten van mensen en verzwakken ze. Ze kunnen vrijwel alles, dus gebruik ze om de zwakte van de vijand uit te buiten.

Horsemen

Een ridder met demonische trots. Hun studiepantser vermindert fysieke schade. Vanwege hun grote formaat hebben ze hoge prestaties en kunnen ze gemakkelijk vijandelijke bewegingen belemmeren.

Gevleugelde krijger

Een demonisch insect dat mensen bedriegt. Hun schalen versnellen de verergering van de symptomen. Ze hebben een hoge mobiliteit, dus zet ze in de voorhoede om vijanden te verzwakken.

Disgaea 6: Defiance of Destiny wordt op 28 januari 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan, zomer 2021 in Noord-Amerika en Europa.