Disgaea 6 X Hololive samenwerking DLC bevestigd

Disgaea 6 X Hololive samenwerking DLC bevestigd

Disgaea 6: Defiance Of Destiny ontving een pakket gratis DLC met personages gebaseerd op leden van de populaire Vtuber-groep Hololive .

NIS America heeft bevestigd dat deze DLC ook voor het Westen zal worden uitgebracht en bij de lancering gratis beschikbaar zal zijn.

video
play-rounded-fill

Over Disgaea 6: Defiance Of Destiny

Zed is een opschepperige zombie die zich samen met zijn zus Bieko wentelt op de laagste trede van de Netherworld-ladder. Wanneer een God of Destruction hun manier van (on) leven bedreigt, moet Zed zijn unieke vermogen van Super Reincarnation gebruiken om de naderende dreiging te weerstaan. Onderweg zal hij zich verenigen met verwrongen en kleurrijke bewoners van de onderwereld, uitdagingen aangaan van binnen en van buiten, en kijken of zelfs een onsterfelijke hooligan zoals hij de kansen kan trotseren!

Disgaea 6: Defiance of Destiny verenigt een grimmig maar ontroerend verhaal met waanzinnige tactische gevechten, terwijl gameplay-elementen worden geïntroduceerd die nog nooit eerder in eerdere afleveringen waren gezien. Het resultaat is dat zowel nieuwe als terugkerende spelers een onvergetelijke en unieke reis door de onderwereld kunnen maken. Verlicht de pijn in de strijd met speciale aanvallen en ondersteuning van een overvloed aan bondgenoten. Met aanpasbare instellingen zoals Auto, Retry en Replay kunnen zowel hardcore als casual spelers vechten

op hun eigen manier. En als de dingen een vreselijke wending nemen, gebruik dan Super Reincarnation om weer deel te nemen aan het gevecht en blijf proberen totdat je slaagt. Dit is echt een onderwereld die voor iedereen geschikt is!

Disgaea 6: Defiance Of Destiny is momenteel beschikbaar voor Switch in Japan en wordt op 29 juni 2021 gelanceerd voor het westen.

Ad