Disgaea 7 Complete: ultieme bundel en nieuwe functies onthuld!

Disgaea 7 Complete: ultieme bundel en nieuwe functies onthuld!

Samenvatting:

Disgaea 7 Complete brengt de ultieme bundel Disgaea 7: Vows of the Virtueless en alle DLC naar Switch, inclusief een nieuw bonusverhaal, personages als Asagi en gameplay-elementen zoals Hell Mode. Dit uitgebreide pakket biedt fans een schat aan inhoud, met de mogelijkheid voor afzonderlijke aankopen voor bestaande eigenaren. Met nieuwe functies en personages belooft de game spannende avonturen voor spelers over de hele wereld.


Een geweldige bijeenkomst van populaire personages!

Fuji en zijn gezelschap uit Disgaea 7: Vows of the Virtueless lanceren een aanval op elke onderwereld uit de Disgaea-serie. Na het einde van het basisspel waagt Fuji’s gezelschap zich buiten de Ewwdo Netherworld in een zoektocht om de problemen van de Seven Founding Weapons op te lossen. Het nieuwe bonusverhaal, The World Savers Squad, brengt personages uit eerdere Disgaea-titels samen en voegt diepte toe aan het verhaal van de game.

Omvat alle downloadbare inhoud

Disgaea 7 Complete bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare contentitems en bonusitems. Dit omvat zeven bonusverhalen, 22 extra personages en verschillende bonuskostuums en speciale generieke personagemodellen. De toevoeging van alle DLC zorgt ervoor dat spelers toegang hebben tot het volledige scala aan inhoud dat beschikbaar is voor de game.

Nieuwe elementen toegevoegd

Er zijn nieuwe gameplay-elementen geïntroduceerd, zoals de Hell-modus, die grotere mogelijkheden voor karakterontwikkeling biedt. Door een specifieke rekening door te geven, kan de Hell-modus door elk personage worden geactiveerd, waardoor zelfs zwakkere personages formidabele krachten kunnen worden. Bovendien kunnen spelers, als de limiet voor maximale statistieken is ontgrendeld, hun personages verder ontwikkelen dan eerder ingestelde limieten. De toevoeging van het Rakshasa Baal-baasgevecht biedt spelers een formidabele uitdaging om te overwinnen.

Nieuw bonusverhaal: The World Savers Squad

In dit bonusverhaal begint Fuji’s gezelschap aan een reis buiten de Ewwdo Netherworld om de problemen van de Seven Founding Weapons op te lossen. Het verhaal brengt personages uit eerdere Disgaea-titels samen en biedt spelers nieuwe uitdagingen en avonturen. Terwijl spelers de mysteries van het bonusverhaal ontdekken, komen ze bekende gezichten tegen en ontdekken ze nieuwe geheimen.

Nieuw personage: Asagi

Door het nieuwe bonusverhaal te voltooien, kunnen spelers Asagi rekruteren, een personage dat bekend is uit eerdere Disgaea-spellen en andere Nippon Ichi Software-titels. De toevoeging van Asagi voegt een nieuwe dynamiek aan het spel toe, waardoor spelers haar unieke vaardigheden en interacties met andere personages kunnen ervaren. Nu Asagi zich bij het gezelschap voegt, kunnen spelers nieuwe strategieën en tactieken in de strijd verkennen.

Belangrijkste kenmerken

Disgaea 7 Complete biedt een uitgebreid pakket aan inhoud waar spelers van kunnen genieten. Van het basisspel tot de meegeleverde DLC en bonusinhoud: er is iets voor elke fan van de serie. De toevoeging van nieuwe gameplay-elementen zoals Hell Mode en het Rakshasa Baal-baasgevecht voegen diepte en uitdaging toe aan de ervaring. Nu Asagi zich bij het gezelschap voegt, kunnen spelers uitkijken naar nieuwe avonturen en ontmoetingen.

Release-informatie en aankoopopties

Disgaea 7 Complete staat gepland voor release in Japan op 25 juli, details over een westerse release moeten nog worden aangekondigd. Spelers hebben de mogelijkheid om de game als bundel of afzonderlijk aan te schaffen, afhankelijk van hun voorkeuren. Degenen die het basisspel al bezitten, kunnen de nieuwe inhoud afzonderlijk kopen, waardoor flexibiliteit voor alle spelers wordt gegarandeerd.

Speculatie over westerse releases

Hoewel een westerse releasedatum nog niet is bevestigd, is het waarschijnlijk dat Disgaea 7 Complete een vergelijkbaar releasepatroon zal volgen als eerdere titels in de serie. Op basis van eerdere releases kunnen fans verwachten dat de game kort na de release in Japan op de westerse markten zal verschijnen. De officiële bevestiging van Nippon Ichi Software laat echter nog op zich wachten.

Hell-modus en ontgrendeling van maximale statistieken

Hell Mode biedt spelers de mogelijkheid om hun personages verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door een specifieke rekening door te geven, kunnen spelers de Hell-modus voor elk personage activeren, waardoor ze nog sterker kunnen worden. Bovendien kunnen spelers, als de limiet voor maximale statistieken is ontgrendeld, hun personages voorbij hun eerdere limieten duwen, waardoor krachtige en geduchte bondgenoten ontstaan ​​om de uitdagingen die voor ons liggen het hoofd te bieden.

Rakshasa Baal-baasgevecht

De toevoeging van het Rakshasa Baal-baasgevecht biedt spelers een formidabele uitdaging om te overwinnen. Als de slechtste baas die voor het gezelschap staat, presenteert Rakshasa Baal een aanzienlijke uitdaging die de vaardigheden en strategieën van zelfs de meest ervaren spelers op de proef zal stellen. Versterk je karakters en bereid je voor op de strijd, want het verslaan van Rakshasa Baal vereist vaardigheid, vastberadenheid en zorgvuldige planning.

Conclusie

Concluderend biedt Disgaea 7 Complete een uitgebreid pakket voor fans van de serie, waarin het basisspel, alle DLC en spannende nieuwe content samenkomen, zoals het bonusverhaal “The World Savers Squad” en de toevoeging van personages als Asagi . Met nieuwe gameplay-elementen zoals Hell Mode en de formidabele uitdaging van het Rakshasa Baal-baasgevecht kunnen spelers nieuwe ervaringen en meer diepgang verwachten. De flexibiliteit van de aankoopmogelijkheden zorgt voor toegankelijkheid voor zowel bestaande eigenaren als nieuwkomers. Terwijl de verwachtingen voor de westerse release toenemen, belooft Disgaea 7 Complete spannende avonturen en strategische gevechten te bieden aan spelers over de hele wereld, waardoor het een must-have is voor fans van de Disgaea-serie.

Veelgestelde vragen
  • 1. Hoe krijg ik toegang tot het nieuwe bonusverhaal in Disgaea 7 Complete?
    • Om toegang te krijgen tot het nieuwe bonusverhaal moeten spelers het hoofdverhaal van Disgaea 7: Vows of the Virtueless doorlopen en aan bepaalde vereisten voldoen. Zodra aan deze voorwaarden is voldaan, komt het bonusverhaal, The World Savers Squad, beschikbaar om te spelen.
  • 2. Zijn de nieuwe personages zoals Asagi vanaf het begin beschikbaar?
    • Nieuwe personages zoals Asagi zijn niet beschikbaar vanaf het begin van het spel. Spelers moeten het nieuwe bonusverhaal, The World Savers Squad, doorlopen om Asagi te ontgrendelen en haar voor hun groep te rekruteren.
  • 3. Kan ik de DLC afzonderlijk kopen als ik het basisspel al bezit?
    • Ja, spelers die het basisspel Disgaea 7: Vows of the Virtueless al bezitten, hebben de mogelijkheid om de nieuwe DLC afzonderlijk aan te schaffen. Hierdoor hebben spelers toegang tot de nieuwe inhoud zonder de volledige bundel aan te schaffen, wat flexibiliteit biedt voor bestaande eigenaren.
  • 4. Zal er aanvullende content worden uitgebracht na de lancering van de game?
    • Details over aanvullende contentreleases na de lancering van de game zijn op dit moment nog niet bevestigd. Nippon Ichi Software heeft echter een geschiedenis in het ondersteunen van hun games met updates na de lancering en DLC, zodat spelers in de toekomst de mogelijkheid van nieuwe inhoud kunnen verwachten.
  • 5. Is er multiplayer-functionaliteit in Disgaea 7 Complete?
    • Disgaea 7 Complete richt zich primair op gameplay voor één speler en biedt geen multiplayer-functionaliteit. Spelers kunnen echter nog steeds in contact komen met de gamegemeenschap via online forums, strategieën delen en gameplay-ervaringen bespreken.