Disgaea 7 – Fuji personage trailler

Disgaea 7 – Fuji personage trailler

Er is een nieuwe trailer voor Disgaea 7 gepubliceerd door Nippon Ichi Software, en daarin wordt een van de aankomende personages uit de game getoond. Dit is de eerste personagetrailer van de game en de nadruk ligt op het nieuwe hoofdpersonage van de game, de satanische demon Fuji, wiens stem wordt geleverd door Kaito Ishikawa.

video
play-rounded-fill

Over Fuji

Hij is een demon met een duivelse houding, iets wat je zelden ziet in Hinomoto, dat geworteld is in de cultuur van Bushido. Hij vormt een drievoudige bedreiging omdat hij goedkoop, lui en een demon is.

Van jongs af aan leerde hij vechten op het slagveld en onder het motto “Als je wint, ben je een held; als je verliest, ben je een dienaar”, is hij bereid alles te doen om te winnen , of dat nu een verrassingsaanval of vals spel betekent. Zijn slogan is “Als je wint, ben je een held; als je verliest, ben je een dienaar.”

Hij heeft zichzelf gediagnosticeerd met een allergie voor menselijke uitdrukkingen, en als gevolg daarvan wordt hij gedwongen bloed te hakken wanneer hij menselijke gevoelens ervaart, zoals liefde, vriendschap of medelijden.

Deze video is de eerste van een serie van zes die zal worden geproduceerd met de nadruk op de hoofdpersonages van de game. Deze films worden in de volgende volgorde uitgebracht volgens het volgende schema:

  • 11 januari – Piririka
  • 13 januari – Wey-yasu
  • 16 januari – Seefour
  • 18 januari – Zwitserland
  • 20 januari – oa
  • 23 januari – Higan Zesshousai

Over Disgaea 7

De gebeurtenissen van Disgaea 7 vinden plaats in een onderwereld die is gemodelleerd naar de Japanse cultuur en waarnaar wordt verwezen als de “Hinomoto Netherworld Cluster”. Deze onderwereld is ontdaan van zijn “Bushido” en ligt in puin als gevolg van de acties van de demonische admiraal Opener.

Een eenzame samoerai genaamd Fuji en een Hinomoto otaku-meisje genaamd Piririka beginnen aan een reis door heel Hinomoto om de legendarische wapens te verwerven die bekend staan ​​als de “Seven Blades of Origin”. Hun uiteindelijke doel is om het corrupte Oedo-shogunaat neer te halen met behulp van deze legendarische zwaarden.

Is het mogelijk voor Fuji, Pirika en de vreemde personages die ze onderweg tegenkomen om de eer van de Hinomoto-familie terug te winnen…?

Het strategische rollenspel Disgaea speelt zich af in een onderwereld waar van alles kan gebeuren.

Naarmate het verhaal vordert, bouw je een leger op met de unieke metgezellen die je onderweg tegenkomt, laat ze trainen en voer taken uit die je naar verschillende delen van de onderwereld brengen.

Geniet van het plezier van het ontwerpen van personages en legers op basis van je eigen ideeën, en van het aangaan van conflicten waarbij het aantal slachtoffers in de tientallen miljoenen kan lopen.

De releasedatum voor Disgaea 7 voor Nintendo Switch in Japan is vastgesteld op 26 januari 2023.

Ad