Disgaea 7 – Higan Zesshousai Trailer

Disgaea 7 – Higan Zesshousai Trailer

Er is een nieuwe trailer voor Disgaea 7 beschikbaar gesteld door Nippon Ichi Software, waarin een van de nieuwe speelbare personages wordt getoond.

Dit is de trailer van het achtste personage voor de game en bevat Higan Zesshousai, die wordt beschouwd als de dodelijkste en krachtigste zwaardvechter van Hinomoto. Yui Kondou geeft haar een stem.

video
play-rounded-fill

Over Higan Zesshousai

De meest bekwame zwaardvechter in Hinomoto krijgt de titel “Zesshousai”, die traditioneel aan een vrouw wordt toegekend. Zij is de instructeur van Fuji en was degene die hem instrueerde in het gebruik van zijn zwaard. Fuji identificeert haar als Hinomoto’s “sterkste en slechtste zwaardvechter”. Fuji zegt dit over haar.

Omdat ze altijd te machtig was als ze met een zwaard vocht, besloot ze in plaats daarvan over te stappen op leren vechten met een speer.

Ze is onbeleefd en vol van zichzelf, en ze geniet van fysieke conflicten. Als je moeite doet om haar te stoppen met vechten, wordt ze irrationeel en kan ze niet tot rust komen tenzij je haar iets aardigs aanbiedt.

Over Disgaea 7

De gebeurtenissen van Disgaea 7 vinden plaats in de “Hinomoto Netherworld Cluster”, een onderwereld met een Japanse esthetiek die de demonische admiraal Opener heeft ontdaan van zijn “Bushido” en in puin heeft achtergelaten.

Fuji, een eenzame samurai, en Piririka, een Hinomoto otaku-meisje, vormen een ongewone match. Ze gaan op trektocht door Hinomoto op zoek naar het legendarische wapen dat bekend staat als de “Seven Blades of Origin” om het besmette Oedo-shogunaat neer te halen.

Zullen Fuji, Pirika en de vreemde personages die ze onderweg tegenkomen, in staat zijn om de nobele Hinomoto te lokaliseren en naar hem terug te keren?

Een strategisch rollenspel waarin alles kan gebeuren. Disgaea speelt zich af in een wereld waar alles kan gebeuren.

Je kunt een leger samenstellen met de vele metgezellen die je in de loop van het verhaal tegenkomt, ze opleiden en op missies sturen naar verschillende locaties in de onderwereld.

Veel plezier met het creëren van je eigen helden, legers en gevechten waarin de hoeveelheid schade in de tientallen miljoenen loopt.

De zevende aflevering van de Disgaea-serie staat gepland voor lancering op de Nintendo Switch in Japan op 26 januari 2023.

Ad