Disgaea 7 – Piririka personage trailer

Disgaea 7 – Piririka personage trailer

Een gloednieuwe karaktertrailer voor Disgaea 7 is beschikbaar gesteld door Nippon Ichi Software. De tweede trailer biedt een inleiding tot Piririka, de impulsieve CEO van een bekend kledingbedrijf dat toevallig ook een van Fuji’s vrienden is. Hiyori Nitta geeft haar een stem.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Piririka

Een jongedame die is opgegroeid in Wahei Netherworld met niets dan vreugde en spontaniteit. Ze heeft veel waardering voor ‘door Bushido gemaakte’ strips en films, maar ze is verrast door Hinomoto Netherworld als ze beseft dat het gebaseerd is op feitelijke gebeurtenissen.

Ze is een naïef en echt fatsoenlijk persoon, en als gevolg daarvan wordt ze vaak misleid. Ze heeft echter een sterk hart en gelooft dat “elke vreselijke persoon een reden moet hebben gehad om slecht te zijn.”

Ze is de chief executive officer van een bekend modebedrijf en heeft een onvoorstelbaar fortuin vergaard; vandaar dat ze vaak de voorkeur geeft aan het gebruik van geld boven kwade wil bij het proberen geschillen te beslechten…

Demo komt eraan

Naast deze clip heeft Nippon Ichi Software aangekondigd dat er vanaf 12 januari 2023 een gratis voorbeeldversie van de game zal zijn die kan worden gedownload van de Japanse eshop. Met de demo kunnen spelers deelnemen aan het spel tot aan het tweede hoofdstuk, en hun voortgang wordt overgedragen naar het volledige spel wanneer het wordt uitgebracht op 26 januari 2023.

Ad