Disgaea 7 – Seefour trailer

Disgaea 7 – Seefour trailer

Er is een nieuwe trailer voor Disgaea 7 gepubliceerd door Nippon Ichi Software, en daarin wordt een van de aankomende personages uit de game getoond. Dit is de derde personagetrailer voor de game en introduceert de door wapens geobsedeerde Phantom Thief Shogun Seefour. Rina Kitagawa levert haar stemacteurs voor het personage.

video
play-rounded-fill

Over Seefour

Een spookachtige dief wiens identiteit kan worden bepaald in de Hinomoto Netherworld. Ze staat bekend als de “Phantom Thief Mouse Girl” onder de algemene bevolking, omdat ze uitsluitend steelt van personen die op de een of andere manier verbonden zijn met het Shogunaat.

Ze heeft meestal een air van onvoorzichtigheid over zich, maar ze is een buskruit- en bewapeningsfanaat die verandert in een heel ander persoon zodra ze wordt blootgesteld aan vuurwapens of explosieven, of wanneer ze zelfs maar een geur van buskruit opmerkt. Ze zal zich beroerd gaan voelen als ze te lang doorgaat zonder buskruit te ruiken.

Het lijkt erop dat ze het onderwerp bestudeert door “Netherworld Sacred Treasures” te verzamelen, dit zijn wapens die exclusief zijn voor de Hinomoto Netherworld Cluster…

Over Disgaea 7

De gebeurtenissen van Disgaea 7 vinden plaats in een onderwereld die is gemodelleerd naar de Japanse cultuur en waarnaar wordt verwezen als de “Hinomoto Netherworld Cluster”. Deze onderwereld is ontdaan van zijn “Bushido” en ligt in puin als gevolg van de acties van de demonische admiraal Opener.

Een eenzame samoerai genaamd Fuji en een Hinomoto otaku-meisje genaamd Piririka beginnen aan een reis door heel Hinomoto om de legendarische wapens te verwerven die bekend staan ​​als de “Seven Blades of Origin”. Hun uiteindelijke doel is om het corrupte Oedo-shogunaat neer te halen met behulp van deze legendarische zwaarden.

Is het mogelijk voor Fuji, Pirika en de vreemde personages die ze onderweg tegenkomen om de eer van de Hinomoto-familie terug te winnen…?

Het strategische rollenspel Disgaea speelt zich af in een onderwereld waar van alles kan gebeuren.

Naarmate het verhaal vordert, bouw je een leger op met de unieke metgezellen die je onderweg tegenkomt, laat ze trainen en voer taken uit die je naar verschillende delen van de onderwereld brengen.

Geniet van het plezier van het ontwerpen van personages en legers op basis van je eigen ideeën, en van het aangaan van conflicten waarbij het aantal slachtoffers in de tientallen miljoenen kan lopen.

De releasedatum voor Disgaea 7 voor Nintendo Switch in Japan is vastgesteld op 26 januari 2023.

Ad