Disgaea 7 – Suisen Trailer

Disgaea 7 – Suisen Trailer

Er is een nieuwe trailer voor Disgaea 7 gepubliceerd door Nippon Ichi Software, en daarin wordt een van de aankomende personages uit de game getoond.

Suisen, de mechanische magistraat, wordt geïntroduceerd in deze vijfde personagetrailer van de game. Maki Kawase levert zijn stemacteurs voor het personage.

video
play-rounded-fill

Over Suisen

Hij staat bekend als de “Helderziende Magistraat” en is een van de “13 Magistraten” die het Shogunaat dienen. Hij is een kind met een mechanisch lichaam. Hij vormt een obstakel voor Fuji en zijn metgezellen, die reizen met de bedoeling het shogunaat omver te werpen.

Hoewel hij de jeugdige uitstraling heeft, is hij echt een biologisch wapen met een hoge mate van gevechtskracht. Hij vecht door zijn grote informatieverwerkingscapaciteit te gebruiken om voorspellingen te doen over de toekomst op basis van de kennis die is verkregen.

Hij heeft meestal een monotone, bijna mechanische manier van spreken, maar soms klinkt hij misschien net zo kinderlijk als hij lijkt.

Over Disgaea 7

De gebeurtenissen van Disgaea 7 vinden plaats in een onderwereld die is gemodelleerd naar de Japanse cultuur en waarnaar wordt verwezen als de “Hinomoto Netherworld Cluster”. Deze onderwereld is ontdaan van zijn “Bushido” en ligt in puin als gevolg van de acties van de demonische admiraal Opener.

Een eenzame samoerai genaamd Fuji en een Hinomoto otaku-meisje genaamd Piririka beginnen aan een reis door heel Hinomoto om de legendarische wapens te verwerven die bekend staan ​​als de “Seven Blades of Origin”. Hun uiteindelijke doel is om het corrupte Oedo-shogunaat neer te halen met behulp van deze legendarische zwaarden.

Is het mogelijk voor Fuji, Pirika en de vreemde personages die ze onderweg tegenkomen om de eer van de Hinomoto-familie terug te winnen…?

Het strategische rollenspel Disgaea speelt zich af in een onderwereld waar van alles kan gebeuren.

Naarmate het verhaal vordert, bouw je een leger op met de unieke metgezellen die je onderweg tegenkomt, laat ze trainen en voer taken uit die je naar verschillende delen van de onderwereld brengen.

Geniet van het plezier van het ontwerpen van personages en legers op basis van je eigen ideeën, en van het aangaan van conflicten waarbij het aantal slachtoffers in de tientallen miljoenen kan lopen.

De releasedatum voor Disgaea 7 voor Nintendo Switch in Japan is vastgesteld op 26 januari 2023.

Ad