Disgaea 7: Vows of the Virtueless komt in de herfst van 2023

Disgaea 7: Vows of the Virtueless komt in de herfst van 2023

NIS America heeft het westelijke startvenster onthuld voor de komende videogame Disgaea 7. De titel van de game wordt Disgaea 7: Vows of the Virtueless en komt beschikbaar in de herfst van 2023, vele maanden nadat de game afgelopen week voor het eerst in Japan beschikbaar kwam.

Het ondersteunt zowel audio in het Engels als in het Japans, naast tekstkeuzes in het Engels en Frans.

video
play-rounded-fill

Fysieke edities

Daarnaast komt er een Deluxe Edition en een Limited Edition van de game, die beide de volgende toegevoegde content bevatten:

Deluxe editie

  • Een reproductie van het spel
  • Digitale soundtrack
  • Digitaal kunstboek

Beperkte editie

  • De luxe editie van ‘The Art of War’, die zowel het gebonden kunstboek als de originele soundtrack op twee schijven ‘Songs of Honor’ bevat.
  • SteelBook\sMini Exhibit of artwork by Byoubu getiteld “Netherworld Warriors” yunomi teacup
  • Een container voor verzamelaars.

In de NIS America Online Store kunt u uw voorbestellingen plaatsen.

Over Disgaea 7: Vows of the Virtueless

De demonische wereld van Hinomoto ondergaat transformaties en het aantal dagen dat nobele krijgers nog hebben telt af. Fuji, een trage samoerai, en Pirilika, een bushido-fangirl, raken verstrikt in de opwinding en beseffen dat ze onverwachte vrienden in elkaar zijn terwijl ze strijden tegen een totalitaire dictatuur terwijl ze ook de betekenis van eer en vergeving leren!

Begin een epische reis door een rollenspel met een strategische component boordevol nieuwe functies, zoals Jumbification, Hell Mode, Item Reincarnation, een nieuwe en betere automatische strijd en online beoordeelde gevechten! Je kunt zelfs je eigen squadron helemaal opnieuw samenstellen door te kiezen uit meer dan 40 verschillende personageklassen. Vows of the Virtueless is het meest uitgebreide en indrukwekkende deel in de Disgaea-serie tot nu toe.

Kenmerken

  • Vecht tot het maximum – boordevol nieuwe functies en inhoud, zoals Hell Mode, Item Reincarnation en Jumbification, waarmee je personages kunnen uitbreiden naar supergrote dimensies en meer dan levensschade kunnen aanrichten!
  • Maiko, Bandit, Zombie Maiden en Big Eye zijn de vier gloednieuwe personageklassen die zijn toegevoegd aan Allies in Arms, waardoor het totale aantal beschikbare personageklassen is uitgebreid tot bijna 40. Dit maakt het mogelijk om te vechten in de spel vrijwel onbeperkt.
  • Een wereld geschikt voor een krijger – De plot van Disgaea 7 speelt zich af in een omgeving die is geïnspireerd op het middeleeuwse Japan. Deze setting haalt zijn oorsprong uit zowel de oude als de huidige geschiedenis en levert een prachtig verhaal over verlossing.