Disgaea 7 – Wey-Yasu Trailer

Disgaea 7 – Wey-Yasu Trailer

Er is een nieuwe trailer voor Disgaea 7 gepubliceerd door Nippon Ichi Software, en daarin wordt een van de aankomende personages uit de game getoond.

Dit is de derde karaktertrailer voor de game en introduceert de egoïstische shogun Wey-Yasu. Takuma Terashima levert zijn stemacteurs voor het personage.

video
play-rounded-fill

Over Wey-Yasu

De laffe, luie en egoïstische shogun van het Oedo-shogunaat, die werd onderscheiden voor zijn positie. Zijn eerste actie bij het ontwaken is om zijn uiterlijk in de spiegel te onderzoeken. Ook al heeft hij een ongeëvenaarde passie voor vrouwen, zijn eigen dienstmeisjes negeren hem als een onbelangrijke persoon.

Misschien vanwege het feit dat hij geen daadwerkelijke invloed heeft, maakt hij zich geen zorgen over zijn toekomst en besteedt hij zijn tijd in plaats daarvan aan het aannemen van stagiair-geisha’s en het houden van banketten op dagelijkse basis.

Ondanks het feit dat hij een zeer geëerde Shogun was, werd hij ook geselecteerd om de “Goddelijke Staf: Tokugawa Tenge” te hanteren, een van de Zeven Oorsprongswapens. Als hij gefocust is, is hij in staat tot behoorlijk wat fysieke kracht.

Over Disgaea 7

De gebeurtenissen van Disgaea 7 vinden plaats in een onderwereld die is gemodelleerd naar de Japanse cultuur en waarnaar wordt verwezen als de “Hinomoto Netherworld Cluster”. Deze onderwereld is ontdaan van zijn “Bushido” en ligt in puin als gevolg van de acties van de demonische admiraal Opener.

Een eenzame samoerai genaamd Fuji en een Hinomoto otaku-meisje genaamd Piririka beginnen aan een reis door heel Hinomoto om de legendarische wapens te verwerven die bekend staan ​​als de “Seven Blades of Origin”. Hun uiteindelijke doel is om het corrupte Oedo-shogunaat neer te halen met behulp van deze legendarische zwaarden.

Is het mogelijk voor Fuji, Pirika en de vreemde personages die ze onderweg tegenkomen om de eer van de Hinomoto-familie terug te winnen…?

Het strategische rollenspel Disgaea speelt zich af in een onderwereld waar van alles kan gebeuren.

Naarmate het verhaal vordert, bouw je een leger op met de unieke metgezellen die je onderweg tegenkomt, laat ze trainen en voer taken uit die je naar verschillende delen van de onderwereld brengen.

Geniet van het plezier van het ontwerpen van personages en legers op basis van je eigen ideeën, en van het aangaan van conflicten waarbij het aantal slachtoffers in de tientallen miljoenen kan lopen.

De releasedatum voor Disgaea 7 voor Nintendo Switch in Japan is vastgesteld op 26 januari 2023.

Ad