Disgaea remake Japanse releasedatum

Disgaea remake Japanse releasedatum

Disgaea-fans opgelet!

In januari werd aangekondigd dat Disgaea: Hour of Darkness, het allereerste deel uit de Disgaea-reeks dat oorspronkelijk uitkwam voor PlayStation 2 in 2003, een remake zou ontvangen.

Nintendo Switch release – Disgaea – Hour of Darkness

Het Japanse tijdschrift Dengeki PlayStation onthulde dat de remake de naam Disgaea Refine gaat krijgen, en naar Nintendo Switch komt op 26 juli in Japan.

Disgaea is een unieke strategie-RPG die zich afspeelt in de door demonen geïnfecteerde netherworld. Awaken na twee jaar slaap, verneemt Prins Laharl dat zijn vader, koning Krichevskoy, is gestorven en dat het koninkrijk nu in volledige burgeroorlog om macht is. Laharl, als de rechtmatige erfgenaam van de troon, staat niet op het punt om zijn geboorterecht op te geven zonder een gevecht!

Verbeterd en mooier

De grafische weergave van de Disgaea: Hour of Darkness uitgebracht in 2003 is opnieuw gemaakt met een hoge resolutie en geoptimaliseerd voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De graphics van de personages in de game zijn zeer gedetailleerd en komen overeen met de nieuwste inzending van de serie, Disgaea 5: Alliance of Vengeance.

Niet-standaard gevechten en groei en eindeloze elementen

Disgaea: Hour of Darkness is de oorsprong van de indringende spelsystemen en eindeloze elementen waarvoor de serie bekend is geworden. Niveau tot 9.999, en de schade die door je aanvallen wordt opgelopen, neemt ook toe. Ontwikkel je personages en versterk je wapens. Hoe meer je deze serie speelt, hoe uitgebreider de aard van de spellen wordt.

Charmante personages en een onzinnig verhaal

Demonen, Overlords en Engelen vol individualiteit doen wat ze willen. In deze game kun je genieten van een onzinnig en spannend verhaal waarin de protagonist Laharl, om een ​​grote Overlord te worden, zijn vazallen Etna en Flonne in gevecht brengt om de troon van de Overlord terug te winnen.

Er is nog niets uit de doeken gedaan over een release in het westen.