Disney Classic Games: Aladdin en de Lion King officieel onthuld

Disney Classic Games: Aladdin en de Lion King officieel onthuld

Disney Games, Nighthawk Interactive en Digital Eclipse hebben officieel Disney Classic Games onthuld: Aladdin en The Lion King voor Nintendo Switch en andere platforms!

video
play-rounded-fill

De geremasterde collectie wordt gelanceerd in het najaar van 2019 en bundelt de Sega Genesis-, Game Boy- en Super Game Boy-versies van Aladdin en The Lion King, evenals de SNES-versie van The Lion King.

Wat is er nieuw?

De game heeft ook een aantal leuke extra functies. Met de ‘Watch-modus’ kunnen spelers snel vooruitspoelen en naar elk gewenst punt in de game gaan – terwijl een terugspoelfunctie spelers in staat stelt hun fouten ongedaan te maken. Een museumsectie verzamelt ook conceptkunstwerken en meer voor beide klassiekers!

Twee van de geliefde Disney-spellen keren terug naar moderne consoles in Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King. Dit onvergetelijke pakket Disney-klassiekers is gevuld met veel nieuwe functies, verbeteringen, spelmodi, weergave-opties en meerdere versies van de spellen.

  • Speel verschillende versies van de geliefde games Aladdin en The Lion King.
  • Herbeleef het klassieke avontuur van Aladdin terwijl je door Agrabah en de Grot der Wonderen reist om Jafar te verslaan en Jasmine te redden.
  • Probeer de nieuwe versie van Aladdin met moeilijkheidsaanpassingen, verfijningen van de camera, bugfixes en enkele extra verrassingen voor fans.
  • De Lion King brengt de majesteit en het mysterie van Afrika tot leven door het verhaal van Simba, een leeuwenwelp geconfronteerd met de uitdagende overgang naar volwassenheid.
  • Geniet van de bijgewerkte visuele effecten met 1080p-afbeeldingen en verbeteringen voor HDTV.
  • Je kunt elk van de games onmiddellijk in realtime terugspoelen om moeilijke gebieden opnieuw te proberen.
  • Sla snel je voortgang op in elk van de games en ga verder met je avontuur waar en wanneer je maar wilt.
  • Luister naar de volledige soundtracks voor beide games met de mogelijkheid om de nummers te herhalen en in willekeurige volgorde te zetten.
Ad