Disney Classic Games: Aladdin & The Lion King – DLC – The Jungle Book & More Aladdin Pack

Disney Classic Games: Aladdin & The Lion King – DLC – The Jungle Book & More Aladdin Pack

Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King zijn een paar jaar geleden uitgebracht op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Het omvatte de SNES-, SEGA Genesis- en Game Boy-versies van The Lion King, evenals de SEGA Genesis-versie van Aladdin.

Je kunt nu nog meer Disney-goedheid krijgen.

Disney-DLC

Je kunt nu DLC genaamd The Jungle Book & More Aladdin Pack kopen. Het bevat de SNES-, Genesis- en Game Boy-versies van The Jungle Book en de SNES-versie van Aladdin. De DLC kan worden gekocht voor $ 9,99. Het originele spel, Disney Classic Games: Aladdin & The Lion King, kost $ 19,99.

Over Disney Classic Games: Aladdin & The Lion King

Twee van de meest geliefde Disney-games aller tijden maken hun langverwachte terugkeer naar moderne consoles in Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King!

Dit onvergetelijke pakket Disney-klassiekers zit boordevol nieuwe functies, verbeteringen, spelmodi en weergave-opties, plus meerdere versies van de games!

Sluit je aan bij Aladdin en zijn hulpje, Abu, terwijl ze door de markt racen naar hun bestemming met het lot. Beleef het klassieke avontuur van Aladdin opnieuw terwijl je door Agrabah, de Grot der Wonderen en meer reist om Jafar te verslaan en Jasmine te redden. Spring, vecht, ontwijk en rijd je een weg door dit avontuur en verzamel onderweg edelstenen.

The Lion King brengt de grootsheid en het mysterie van Afrika tot leven door het verhaal van Simba, een leeuwenwelp die wordt geconfronteerd met de uitdagende overgang naar volwassenheid. Nu kun jij ook deel uitmaken van het avontuur! Simba wordt door zijn kwaadaardige oom Scar de wildernis in gedreven en vindt redding en Hakuna Matata met Pumbaa het wrattenzwijn en Timon het stokstaartje.

Bestrijd gruwelijke hyena’s op het olifantenkerkhof, vermijd de vertrappende hoeven van op hol geslagen gnoes terwijl je door 10 levels vecht om ervoor te zorgen dat Simba zijn rechtmatige plaats als The Lion King opeist.

Ad