Disney Classic Games Collection komt terug met The Jungle Book, Lion King en de SNES Aladdin

Disney heeft aangekondigd dat ze de Disney Classics Game Collection opnieuw uitbrengen met de Super Nintendo-versie van Aladdin die is ontwikkeld door Capcom, The Jungle Book, met de Super Nintendo-versie en Mega Drive en Game Boy en The Lion King, Super Nintendo-versie, Mega Drive en Game Boy en Game Boy Color.

Bijwerken?

Het is nog steeds niet duidelijk of degenen die de vorige Disney Classic Games Collection hebben gekocht, de SNES-versie van Aladdin in een update zullen krijgen.

Titels in de nieuwe Disney Classics Game Collection

  • Disney’s Aladdin: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega MegaDrive
  • Disney’s Aladdin – Final Cut: Sega Mega Drive
  • Disney’s Aladdin – Demoversie: Sega Mega Drive
  • Disney’s Aladdin – Japanse versie: Sega Mega Drive
  • Disney The Lion King: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega MegaDrive
  • Disney The Lion King – Japanse versie: Sega Mega Drive
  • Disney The Jungle Book: SNES, Game Boy, Sega Mega Drive

Over de eerdere Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King

Twee van de meest geliefde Disney-games aller tijden maken hun langverwachte terugkeer naar moderne consoles in Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King!

Dit onvergetelijke pakket Disney-klassiekers zit boordevol nieuwe functies, verbeteringen, spelmodi en weergave-opties, plus meerdere versies van de games!

Sluit je aan bij Aladdin en zijn hulpje, Abu, terwijl ze door de markt racen naar hun bestemming met het lot. Beleef het klassieke avontuur van Aladdin opnieuw terwijl je door Agrabah, de Grot der Wonderen en meer reist om Jafar te verslaan en Jasmine te redden. Spring, vecht, ontwijk en rijd je een weg door dit avontuur en verzamel onderweg edelstenen.

The Lion King brengt de majesteit en het mysterie van Afrika tot leven door het verhaal van Simba, een leeuwenwelp die wordt geconfronteerd met de uitdagende overgang naar volwassenheid. Nu kun jij ook deel uitmaken van het avontuur! Simba wordt door zijn kwaadaardige oom Scar de wildernis in gedreven en vindt redding en Hakuna Matata met Pumbaa het wrattenzwijn en Timon het stokstaartje.

Bestrijd gruwelijke hyena’s op het olifantenkerkhof, ontwijk de vertrappende hoeven van op hol geslagen gnoes terwijl je door 10 levels vecht om ervoor te zorgen dat Simba zijn rechtmatige plaats als The Lion King opeist.

Ad