Disney Dreamlight Valley – 4 Biomes gedetailleerd

Disney Dreamlight Valley – 4 Biomes gedetailleerd

Disney en Gameloft hebben nieuwe feiten onthuld over Disney Dreamlight Valley, dat vorige maand werd aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Dit nieuwe stukje informatie onthult vier verschillende biomen die spelers in de game kunnen verkennen, evenals enkele korte films die laten zien hoe ze eruitzien.

PLAZA

De Plaza, je startplaats in het spel, is gevuld met geweldige middelen en uitrusting die je op weg helpen – evenals enkele geliefde personages die je zullen helpen.

Terwijl onze sneak peek hierboven een heerlijke avond laat zien, heb je te maken met Night Thorns die schurkenstaten zijn geworden. Je zult dit ooit zo gelukkige gebied moeten reconstrueren en de geheimen ervan moeten ontdekken, waarvan de belangrijkste zijn: HOEVEEL verborgen Mickeys zie je in de volgende afbeelding?

GLADE OF TRUST

Dit is een van de eerste gebieden die je betreedt, met een mistige atmosfeer en verse materialen om te ontdekken en te verwerven. Het onderscheidt zich visueel van de andere biomen die je zult zien, en het voegt een echt kleurrijke sfeer toe aan Disney Dreamlight Valley. Het bioom heeft ook prachtige nieuwe vegetatie, zoals glinsterende lotussen, evenals fascinerende nieuwe dieren in het wild, zoals een bepaalde roze hagedis…

BEACH DAZZLE

Als je van Moana houdt, is dit het strand voor jou. Je kunt niet alleen met haar gaan vissen, maar je kunt haar ook helpen met het herbouwen van haar wa’a kaulua. In deze GIF zien we ook een vreemde Dreamlight Valley Pillar. Misschien kun je de mysteries ervan ontdekken.

PEACEFUL MEADOW

Herinner je je de glinsterende lotussen in de Glade of Trust nog? Ze zien er fantastisch uit bij zonsondergang als ze in de wei staan! Veel van de game-objecten hebben dynamische verlichting, zodat je de toon kunt creëren voor je excursies van zonsopgang tot zonsondergang. In deze GIF kun je zien dat nogal wat mensen zich in de Valley hebben gevestigd. Je kunt misschien voorspellen wie in welk huis woont op basis van de kenmerkende hoedentopper!

Ad