Disney Dreamlight Valley – Gameplay Overview Trailer

Disney Dreamlight Valley – Gameplay Overview Trailer

Gameloft heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Disney Dreamlight Valley, een mix van een life-sim en een avonturenspel.

Disney Dreamlight Valley is een mix van een life-sim en een avonturenspel. Het heeft missies, verkenningen en andere leuke dingen die te maken hebben met zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-personages.

video
play-rounded-fill

About Disney Dreamlight Valley

Voor het vergeten was Dreamlight Valley een prachtige plek waar Disney- en Pixar-personages in vrede samenleefden. Nachtdoornen groeiden over het hele land en verbraken de banden tussen deze magische plek en zijn goede herinneringen. De hopeloze mensen van Dreamlight Valley konden nergens anders heen, dus verstopten ze zich in het Dream Castle achter gesloten deuren.

Nu is het aan jou om de verhalen van deze wereld te ontdekken en magie terug te brengen naar Dreamlight Valley!

Ontdek wat er gaande is in Dreamlight Valley

Laat het vergeten om het droomkasteel los te laten, en dan kun je de unieke rijken van bekende Disney- en Pixar-personages betreden. Er zijn puzzels om op te lossen en vrienden om mee terug te nemen naar Dreamlight Valley in elk rijk. Haal het vergeten uit het droomkasteel en je kunt de rijken van grote koninginnen en koningen zoals Anna en Simba binnengaan. In de zoektocht om vriendschap terug te brengen naar de vallei, heeft elk rijk zijn eigen uitdagingen en puzzels om op te lossen.

Je avontuur begint in de vallei, maar het brengt je naar het oneindige… en verder! Ontdek wat er zich in het Forest of Valor verbergt en ga diep de grotten in terwijl je de uitdagingen aangaat van beroemde Disney- en Pixar-helden en schurken. Wie weet wat je zou kunnen vinden of wie je zou kunnen ontmoeten.

Maak vrienden met personages uit Disney en Pixar

Je kunt een tuin aanleggen met WALL•E, koken met Remy, of ontspannen en vissen met Goofy. Wat is een betere manier om dingen te vinden, dingen te maken en de vallei op te knappen dan met een vriend? Elke persoon die in Dreamlight Valley woont, heeft zijn eigen verhaallijn, missies en beloningen, van mooie prinsessen tot slechteriken. Je kunt elke dag met een aantal van je favoriete Disney- en Pixar-personages rondhangen en vrienden met ze maken.

Breng de vallei terug naar wat het was.

Haal de Valley uit de greep van de Forgetting en breng Dreamlight Valley terug in zijn oude glorie door hem de jouwe te maken. In Dreamlight Valley kun je de perfecte buurt voor je bouwen met een indeling die je op elke gewenste manier kunt veranderen, creatieve landschapsarchitectuur en duizenden items om mee te decoreren.

Wil je op het strand naast Moana wonen of in de Plaza naast Buzz Lightyear?

Laat zien hoe je van Disney houdt

Breng je innerlijke prinses, slechterik of Disney-personage naar boven. Stel unieke outfits samen en versier je huis met tienduizenden coole dingen. Je kunt zelfs je eigen ontwerpen maken met Disney- en Pixar-stickers en de Touch of Magic-tool.

Met de in-game Camera kun je een foto maken van jezelf met Rapunzel bij zonsondergang, een gerecht dat je met Remy hebt gemaakt, of gewoon een moment om nooit te vergeten.

Een spel dat altijd verandert

Met nieuwe inhoud is er altijd iets nieuws om naar te kijken. Ontmoet nieuwe mensen in de Valley, bekijk de nieuwste kleding en meubels in Scrooge’s Store en neem deel aan moeilijke in-game-evenementen! Zorg ervoor dat je vaak in je dromen terugkeert naar Dreamlight Valley om nieuwe avonturen te beleven.

Op 6 september 2022 kun je betalen voor vroege toegang tot Disney Dreamlight Valley op Nintendo Switch. De volledige game, die gratis te spelen is, komt uit in 2023.

Ad