Disney Dreamlight Valley – Verken het Toy Story-rijk

Disney Dreamlight Valley – Verken het Toy Story-rijk

Nintendo of America gaf fans nog een kijkje in het Toy Story-gebied dat dit najaar zal worden toegevoegd aan de populaire Disney Dreamlight Valley-game.

Tijdens het verkennen worden spelers zo klein als een mier en kunnen ze Andy’s kamer verpesten met Buzz, Woody en de rest van de Toy Story-bende. Disney Dreamlight Valley is nu uit en spelers kunnen er veel verschillende dingen in doen, zoals boerderij, knutselen en op speurtochten gaan.

video
play-rounded-fill

Toy Story-rijk

De game is momenteel in vroege toegang, maar zou volgend jaar vroege toegang moeten verlaten. Je moet het Founders Pack in de Nintendo Switch eShop kopen om Disney Dreamlight Valley nu te kunnen spelen. Kom meer te weten over het nieuwe Toy Story-avontuur dat dit najaar in Dreamlight Valley zal plaatsvinden. Verken de wereld van Toy Story met Woody en Buzz en neem je nieuwe vrienden mee naar de Valley.

Over Disney Dreamlight Valley

Ontdek een wereld waar Disney-magie overal aanwezig is! Ontdek interessante verhalen terwijl je Disney en Pixar Heroes and Villains helpt om de beste buurt te bouwen.

Welkom in Disney’s Dreamlight Valley! Toon je liefde voor Disney met speciale outfits met geliefde personages zoals Mickey Mouse en klassieke Disney Parken-thema’s. Met deze editie kun je het spel spelen en krijg je toegang tot speciale items.

Disney Dreamlight Valley is een mix van een life-sim en een avonturenspel. Het heeft speurtochten, verkenningen en andere leuke dingen die te maken hebben met zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-personages.

Voor het vergeten was Dreamlight Valley een prachtige plek waar Disney- en Pixar-personages in vrede samenleefden. Nachtdoornen groeiden over het hele land en verbraken de banden tussen deze magische plek en zijn goede herinneringen. De hopeloze mensen van Dreamlight Valley konden nergens anders heen, dus verstopten ze zich in het Dream Castle achter gesloten deuren.

Nu is het aan jou om de verhalen van deze wereld te ontdekken en magie terug te brengen naar Dreamlight Valley!

Ontdek wat er gaande is in Dreamlight Valley

Laat het vergeten om het droomkasteel los te laten, en dan kun je de unieke rijken van bekende Disney- en Pixar-personages betreden. Er zijn puzzels om op te lossen en vrienden om mee terug te nemen naar Dreamlight Valley in elk rijk. Haal het vergeten uit het droomkasteel en je kunt de rijken van grote koninginnen en koningen zoals Anna en Simba binnengaan. In de zoektocht om vriendschap terug te brengen naar de vallei, heeft elk rijk zijn eigen uitdagingen en puzzels om op te lossen.

Je avontuur begint in de vallei, maar het brengt je naar het oneindige… en verder! Ontdek wat er zich in het Forest of Valor verbergt en ga uitdagingen aan van beroemde Disney- en Pixar-helden en -schurken. Wie weet wat je zou kunnen vinden of wie je zou kunnen ontmoeten.

Maak vrienden met personages uit Disney en Pixar

Je kunt een tuin aanleggen met WALL•E, koken met Remy, of ontspannen en vissen met Goofy. Wat is een betere manier om dingen te vinden, dingen te maken en de vallei op te knappen dan met een vriend? Elke persoon die in Dreamlight Valley woont, heeft zijn eigen verhaallijn, missies en beloningen, van mooie prinsessen tot slechteriken. Je kunt elke dag met een aantal van je favoriete Disney- en Pixar-personages rondhangen en vrienden met ze maken.

Breng de vallei terug naar wat het was

Haal de Valley uit de greep van de Forgetting en breng Dreamlight Valley terug in zijn oude glorie door hem de jouwe te maken. In Dreamlight Valley kun je de perfecte buurt voor je bouwen met een indeling die je op elke gewenste manier kunt veranderen, creatieve landschapsarchitectuur en duizenden items om mee te decoreren.

Wil je op het strand naast Moana wonen of in de Plaza naast Buzz Lightyear?

Laat zien hoe je van Disney houdt

Breng je innerlijke prinses, slechterik of Disney-personage naar boven. Stel unieke outfits samen en versier je huis met tienduizenden coole dingen. Je kunt zelfs je eigen ontwerpen maken met Disney- en Pixar-stickers en de Touch of Magic-tool.

Met de in-game Camera kun je een foto maken van jezelf met Rapunzel bij zonsondergang, een gerecht dat je met Remy hebt gemaakt, of gewoon een moment om nooit te vergeten.

Een spel dat altijd verandert

Met nieuwe inhoud is er altijd iets nieuws om naar te kijken. Ontmoet nieuwe mensen in de Valley, bekijk de nieuwste kleding en meubels in Scrooge’s Store en neem deel aan moeilijke in-game-evenementen! Zorg ervoor dat je vaak in je dromen terugkeert naar Dreamlight Valley om nieuwe avonturen te beleven.

Ad