Disney Dreamlight Valley’s Thrills & Frills Update: Patch Notes onthuld

Disney Dreamlight Valley’s Thrills & Frills Update: Patch Notes onthuld

Samenvatting:

Disney Dreamlight Valley introduceert de spannende Thrills & Frills-update, met nieuwe content voor alle spelers en bezitters van een uitbreidingspas. Hoogtepunten zijn onder meer de komst van Daisy Duck, de opening van de Boutique, op Disney Parks geïnspireerde beloningen en Act II van de A Rift in Time-uitbreidingspas. De update brengt ook bugfixes en optimalisaties met zich mee om de spelerservaring te verbeteren. Duik met ons in de patch notes en ontdek alle magische toevoegingen aan Disney Dreamlight Valley!


Disney Dreamlight Valley’s Thrills & Frills Update

Disney Dreamlight Valley zal spelers opnieuw verblinden met de nieuwste update, genaamd Thrills & Frills. Deze langverwachte patch belooft nog meer spanning en magie te injecteren in de toch al betoverende wereld van Disney Dreamlight Valley. Van nieuwe personages en missies tot spannende attracties en bugfixes, er is voor elke speler iets om van te genieten in deze uitgebreide update.

video
play-rounded-fill

Nieuwe inhoud en verbeteringen voor alle spelers

Welkom Daisy Duck in de vallei

Een van de meest verwachte kenmerken van de Thrills & Frills-update is de komst van Daisy Duck. Spelers kunnen nieuwe vriendschapsmissies ondernemen en dit geliefde Disney-personage helpen haar relaties uit het verleden nieuw leven in te blazen. Terwijl spelers unieke items ontgrendelen, helpen ze Daisy bij het openen van de Boutique, een charmant nieuw gebouw gewijd aan het delen van persoonlijke stijl met vrienden.

Introductie van de boetiek

De Boutique biedt spelers de mogelijkheid om hun creativiteit te laten zien door aangepaste Touch of Magic-ontwerpen weer te geven en te delen. Of het nu gaat om kleding of meubels, spelers kunnen hun stempel drukken op de Vallei en exclusieve items verdienen door Daisy te helpen bij het opnieuw inrichten of door haar inspiratievragen op te volgen.

Magische uitbreiding van Disney Parken

Bereid je voor om meegevoerd te worden naar de magische wereld van Disney Parken met de introductie van het nieuwe Star Path, A Day At Disney. Deze opwindende toevoeging brengt op Disney Parken geïnspireerde beloningen met zich mee, waaronder nieuwe attracties, droomstijlen voor Katrien Duck en Minnie Mouse, en schattige dierenvriendjes.

Verbeterde interacties met vrienden

Valley Visits zijn nu nog leuker dankzij de mogelijkheid om samen met vrienden verschillende activiteiten te ondernemen. Van vissen en tuinieren tot koken en knutselen: spelers kunnen nu het plezier delen met hun vrienden. Bovendien is de Fotomodus nu beschikbaar voor alle spelers, zodat ze gedenkwaardige momenten kunnen vastleggen tijdens hun Valley Visits.

Andere verbeteringen

De update bevat ook verschillende verbeteringen aan de levenskwaliteit, zoals een grotere tekstgrootte op de Nintendo Switch voor betere leesbaarheid, nieuwe wekelijkse DreamSnaps-uitdagingen en uitgebreide opties in de Premium Shop. Met deze toevoegingen kunnen spelers hun ervaring verder aanpassen en zich uiten in Disney Dreamlight Valley.

Introductie van Oswald

Bezitters van een uitbreidingspas worden verwend met de introductie van Oswald, een charmant nieuw personage dat zijn debuut maakt in Eternity Isle and the Valley. Spelers kunnen aan nieuwe vriendschapsmissies beginnen en unieke items ontgrendelen terwijl ze vriendschap sluiten met Oswald en zijn verhaallijn verkennen.

Acte II van Een kloof in de tijd

Het avontuur gaat verder met Act II van de A Rift in Time-uitbreidingspas, getiteld The Spark of Imagination. Spelers kunnen verdergaan waar het verhaal was gebleven en dieper in de mysteries van de Vallei duiken. Met de mogelijkheid om de Koninklijke Zandloper te upgraden naar Niveau Vier kunnen spelers nieuwe oude onderdelen, meubelitems en fragmenten ontgrendelen die zijn geïnspireerd op iconische Disney- en Pixar-verhalen.

Upgrades en functies

Bezitters van een uitbreidingspas kunnen profiteren van nieuwe functies in het Time Bending Station, waaronder Dismantle en Upcycle, waardoor ze oude items kunnen hergebruiken in betaalmiddel om te craften. Bovendien bieden nieuwe varianten van gezelschapsdieren en Scramblecoin-figuurtjes spannende nieuwe krachten en strategieën om onder de knie te krijgen.

Belangrijkste wijzigingen en bugfixes

De Thrills & Frills-update lost ook verschillende bugs en problemen op om een ​​soepelere gameplay-ervaring voor alle spelers te garanderen. Van zoektochtoplossingen tot textuuraanpassingen, het ontwikkelingsteam heeft hard gewerkt om de algehele kwaliteit van Disney Dreamlight Valley te verbeteren.

Conclusie

Met de lancering van de Thrills & Frills-update blijft Disney Dreamlight Valley spelers boeien met zijn betoverende wereld en boeiende gameplay. Van nieuwe personages en missies tot spannende attracties en verbeteringen aan de levenskwaliteit: er is nog nooit een beter moment geweest om op avontuur te gaan in de Vallei.

Veelgestelde vragen
  • V: Wat zit er in de Thrills & Frills-update?
    • A: De update introduceert nieuwe personages, missies, attracties en verbeteringen in de levenskwaliteit voor alle spelers en eigenaren van uitbreidingspassen.
  • V: Kan ik communiceren met mijn vrienden in Disney Dreamlight Valley?
    • A: Ja, dankzij de update kunnen spelers deelnemen aan verschillende activiteiten met vrienden tijdens Valley Visits, zoals vissen, tuinieren en koken.
  • V: Zijn er nieuwe functies voor bezitters van een uitbreidingspas?
    • A: Eigenaars van een uitbreidingspas kunnen genieten van exclusieve inhoud, waaronder nieuwe personages, vriendschapsmissies en upgrades naar de Koninklijke Zandloper.
  • V: Hoe krijg ik toegang tot het nieuwe Star Path, A Day At Disney?
    • A: Spelers kunnen het Sterrenpad ontgrendelen door specifieke taken en mijlpalen in het spel te voltooien.
  • V: Zijn alle bekende bugs opgelost in de update?
    • A: Hoewel het ontwikkelingsteam talloze bugs en problemen heeft aangepakt, kunnen spelers af en toe problemen tegenkomen die in toekomstige patches zullen worden opgelost.