Disney Illusion Island aangekondigd als een exclusieve titel

Disney Illusion Island aangekondigd als een exclusieve titel

Disney heeft gezegd dat Disney Illusion Island alleen beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch. In 2023 is hij deze beschikbaar.

Dlala Studios, dat aan de Battletoads-game 2020 heeft gewerkt, maakt de game. De 2D-platformgame met lokale coöp bevat Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Het speelt zich af in de wereld van Monoth, en om de boeken met kennis te krijgen, moeten spelers naar de drie biomen gaan.

video
play-rounded-fill

Over Disney Illusion Island

Help Mickey en zijn vrienden de wereld te redden door op zoek te gaan naar het mysterieuze eiland Monoth en drie mythische boeken te vinden.

Kies je favoriete personage en ontgrendel speciale vaardigheden terwijl je hoogvliegende platformprestaties uitvoert, leuke puzzels oplost en epische eindbaasgevechten voert.

Rennen, zwemmen, slingeren en springen door een prachtig maar mysterieus eiland om rijke biomen, interessante personages en verborgen geheimen te vinden.

Je kunt het eiland Monoth alleen of met maximaal drie vrienden redden in co-op voor 4 spelers op de bank. Bundel je krachten met je vrienden en gebruik vaardigheden als ‘Rope Drop’, ‘Leap Frog’ en ‘heart-gifting hugs’.

Geniet van een gloednieuw Mickey & Friends-avontuur met handgetekende animatie, een originele orkestpartituur en stemmen van echte mensen.

Ad