Disney Illusion Island komt uit in Juli

Disney Illusion Island komt uit in Juli

De langverwachte releasedatum voor Disney Illusion Island is eindelijk bekend. De Nintendo Direct onthulde dat de lanceringsdatum van de game op 28 juli zou zijn.

In september 2018 werd onthuld dat Disney Illusion Island naar de Switch komt. We wisten dat het gepland was voor het jaar 2023, maar andere details over het tijdsbestek werden niet verstrekt.

video
play-rounded-fill

Over Disney Illusion Island

Ga met Mickey en zijn vrienden mee op een missie om de geheimen van het eiland Monoth te ontdekken en drie magische boeken op te halen om een ​​dreigende catastrofe af te wenden.

Speel in de huid van Mickey en zijn vrienden.

Je kunt spelen als het personage van je keuze en unieke krachten verwerven naarmate je verder komt in het spel door uitdagende platformuitdagingen te voltooien, vermakelijke raadsels te overwinnen en deel te nemen aan epische gevechten tegen de eindbazen van het spel.

Ontdek de geheimen van Disney Illusion Island.

Je moet rennen, zwemmen, slingeren en springen rond een eiland dat zowel mooi als mysterieus is om de gevarieerde ecosystemen, fascinerende bewoners en goed bewaarde mysteries te ontdekken.

Leuke tijden gehad in coöperatief spel met maximaal 4 spelers.

Je kunt het eiland Monoth redden in de modus voor één speler, of je kunt couch co-op spelen met maximaal drie andere mensen. Neem deel aan samenwerkingsactiviteiten met je naaste metgezellen en maak gebruik van speciale vaardigheden zoals ‘Rope Drop’, ‘Leap Frog’ en ‘een hartverwarmende omhelzing’.

Neem als personage deel aan een echte Mickey Mouse-animatie.

Geniet van een gloednieuw avontuur met Mickey en zijn vrienden, compleet met handgetekende animatie, originele muziek uitgevoerd door een orkest en stemacteurs door echte acteurs.