Disney Tsum Tsum Festival – 3 Minuten Trailer

Disney Tsum Tsum Festival – 3 Minuten Trailer

Disney heeft een previewtrailer van 3 minuten geüpload voor Disney Tsum Tsum Festival in Japan.

video
play-rounded-fill

Over Disney Tsum Tsum Festival

Doe mee met het grote Tsums-festival!

Met het Disney TSUM TSUM FESTIVAL komen de populaire Tsum Tsum knuffels naar het evenbeeld van de iconische personages van Disney voor de allereerste keer ooit naar de Nintendo Switch. In het Disney TSUM TSUM FESTIVAL schitteren een heleboel Disney-personages. Je vindt er onder andere Mickey en Minnie Mouse terug, in allerlei partygames die je overal, thuis en onderweg, kunt spelen met vrienden en met familie. Deze partygames kun je samen met tot vier spelers spelen op een enkele Nintendo Switch. Maar spelers kunnen ook online spelen met Tsum Tsum fans uit de hele wereld. 

Disney TSUM TSUM FESTIVAL bevat de populaire Tsum Tsum puzzelgame.

Zo kunnen spelers de game op een groter scherm beleven en hun skills verbeteren in party’s die waanzinniger zijn dan ooit. Spelers kunnen ook hun vrienden en familie uitdagen in een lokaal of online spel om te ontdekken wie de beste is! 

Doe mee aan nieuwe games en activiteiten

Bewijs je skills in veel nieuwe partygames en, natuurlijk, in de populaire Tsum Tsum puzzelgame. Spelers kunnen de game nu op een groter scherm beleven en hun skills verbeteren in party’s die waanzinniger zijn dan ooit.

Neem het Festival overal met je mee met de Nintendo Switch

Onderweg of thuis met vrienden en familie? Neem Tsum Tsum Festival overal mee naar toe! De gemakkelijke bediening via de Nintendo Joy-Cons en het snel starten van de multiplayermodus laten je verbazingwekkende momenten beleven, waar je ook bent.

Een enorme cast vol schattige DISNEY TSUM TSUM favorieten

Mickey, Minnie, Donald en nog veel meer! Verzamel je favoriete Disney-sterren uit de Disney-werelden en upgrade ze om hun unieke skills te ontwikkelen.

Disney Tsum Tsum Festival wordt later dit jaar gelanceerd voor Nintendo Switch wereldwijd.