Divination – Eerste 24 minuten

Divination – Eerste 24 minuten

Divination, een visuele roman, is net gelanceerd in de Nintendo Switch eShop en nu is er vierentwintig minuten aan gameplay beschikbaar gesteld door Nintendo Hall voor nieuwsgierige spelers om te zien.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

About Divination

Een paar handen die de toekomst kunnen voorspellen, zit gevangen in de kamer vol displays. Als je een vraag stelt en de runen tekent, zullen deze handen onthullen wat er gaat komen. Dit is jouw toekomst, een klein universum, een metropool vol onzekerheid en twijfel, geweld en obsessie. Ze zullen niets meer te vertrouwen hebben in een tijd waarin mensen het leven als een ongewenste last beginnen af ​​te wijzen. Ze zullen komen, ze zullen zoeken en jij zult antwoorden geven.

Jij bent de waarzegger, een intrigerende waarzegger die oude runen gebruikt om de toekomst te voorspellen terwijl hij wordt omringd door de technologie van een cyberpunkstad. Bespreek de verhalen van uw klanten met hen en rangschik vervolgens de runen die ze hebben getekend om de antwoorden te bepalen die u hen biedt. Deze antwoorden, goed of verschrikkelijk, hebben het vermogen om het lot van zowel mensen als machines te beïnvloeden, het einde van dit verhaal op belangrijke manieren te veranderen, om te gaan met de dood of om uw klanten te helpen het te vermijden. De opties en gevolgen zijn duister, waardoor je Goddelijke intuïtie nodig is om een ​​einde te maken aan de chaos van een wanhopig volk.

Kenmerken:

  • Dompel jezelf onder in een cyberpunk-scenario weergegeven op de manier van een donker grafisch boek!
  • Interactie met een reeks klanten die antwoorden zoeken, zowel mensen als robots.
  • Rangschik de runen op verschillende manieren om voorspellingen te doen.
  • Neem deel aan een zinvolle verhandeling die uitdagingen uit de echte wereld onderzoekt door het prisma van sciencefiction.
  • Gebruik verweven oorzaak-en-gevolg om het lot van elk personage en de mensen te bepalen!
  • Bekijk tv en nieuwsberichten om uw effect op de wereld te zien.

Divination is momenteel te koop in de Nintendo Switch eShop.