Divinity: Original Sin 2 komt

Divinity: Original Sin 2 komt

Larian Studios, de ontwikkelaars achter Divinity: Original Sin 2, hebben bevestigd dat ze van plan zijn om het spel naar de Nintendo Switch te brengen.

video

Over Divinity: Original Sin 2

Divinity: Original Sin 2 is al aangekondigd voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One en de Nintendo Switch-versie is de volgende. Het bedrijf heeft geen details over de Nintendo Switch-versie van het spel bekendgemaakt, behalve dat het eraan komt. Dus we zouden in de nabije toekomst meer informatie moeten krijgen.

Het goddelijke is dood. The Void approaches. En de krachten die in je sluimeren, zullen spoedig ontwaken. De strijd om het goddelijke is begonnen. Kies verstandig en vertrouw spaarzaam; duisternis schuilt in elk hart.

Wie zal je zijn?

Een vleesetende elf, een imperiale hagedis of een ondode, verrezen uit het graf? Ontdek hoe de wereld anders reageert op wie of wat je bent.

Het is tijd voor een nieuwe goddelijkheid!

Verzamel je feest en ontwikkel relaties met je metgezellen. Schiet je tegenstanders in diepe, tactische, turn-based gevechten. Gebruik de omgeving als een wapen, gebruik hoogte in je voordeel en manipuleer de elementen zelf om je overwinning te verzegelen.

Stijg op als de god die Rivellon zo hard nodig heeft.

Verken de uitgestrekte en gelaagde wereld van Rivellon alleen of in een feestje van maximaal 4 spelers in coöperatief spel met drop-in / drop-out. Ga overal naartoe, laat je fantasie de vrije loop en verken eindeloze manieren om met de wereld om te gaan. Beyond Rivellon, er is meer te ontdekken in de gloednieuwe PvP- en Game Master-modi.

Ad