DLC Character voor Super Monkey Ball: Banana Mania – Persona 5’s Morgana

DLC Character voor Super Monkey Ball: Banana Mania – Persona 5’s Morgana

Er is bevestigd dat het volgende speelbare personage in het aankomende Super Monkey Ball-extravaganza, Super Monkey Ball Banana Mania, Morgana is uit de veelgeprezen Persona 5. Morgana is alleen beschikbaar als downloadbare content na de lancering en kost $ 4,99. Hij zal officieel op 2 november in de game verschijnen.

video
play-rounded-fill

Over Super Monkey Ball Banana Mania

Rol door wondere werelden met AiAi en vrienden terwijl je racet om te voorkomen dat de apengekke wetenschapper Dr. Bad-Boon Jungle Island opblaast! Sluit je aan bij het all-star apenteam van AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan en Doctor terwijl je stuitert, kantelt en rolt door honderden prachtig gemaakte levels en doolhoven. Het zijn apenzaken voor de bende als je Dr. Bad-Boon neerhaalt en je geliefde bananen terug steelt!

Kenmerken:

  • De ultieme Super Monkey Ball-ervaring – Meer dan 300 podia van Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball Deluxe.
  • Go Bananas met 12 leuke minigames, waaronder Monkey Racing, Monkey Soccer, Monkey Bowling, Monkey Baseball en nog veel meer!
  • Daag je vrienden uit terwijl je strijdt om de beste banaan op de online klassementen!
  • Dompel jezelf onder in de wereld van Super Monkey Ball met creatieve verhalen in stripboekstijl in de Verhaalmodus.
  • Wil je de coolste aap van de buurt zijn? Pas je personage en Super Monkey Ball aan om het je eigen te maken!

Super Monkey Ball Banana Mania wordt op 5 oktober gelanceerd op de Nintendo Switch.