DNF Duel – Komt April 2023

DNF Duel – Komt April 2023

Hoewel vorige maand pas werd onthuld dat DNF Duel naar de Nintendo Switch komt, heeft de game al een geplande lanceringsdatum. Het is bevestigd door de uitgever van de jager, Nexon, evenals zijn makers, Neople, Arc System Works en Eighting< /strong>, dat de game klaar is voor release op 20 april 2023.

Ook werd onthuld dat er een nieuwe seizoenspas op komst is, die ongeveer vijf nieuwe DLC-personages zou opleveren, waaronder Spectre. Spectre is een van deze personages. Het lijkt waarschijnlijk dat dit materiaal beschikbaar komt op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over DNF Duel

Actie en conflict tot een logische conclusie gebracht! Dungeon and Fighter is nu beschikbaar als een 2.5D actie-vechtgame en is een van de bekendste en meest gespeelde role-playing videogames (RPG’s) ter wereld. Je kunt kiezen uit een van de 16 sympathieke personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden en kenmerken. Je kunt de meester van de ultieme wil worden door je tegenstanders te slim af te zijn, te slim af te zijn of gewoon keihard te verslaan.

Modi & Functies

  • De online-modus bevat: spelerswedstrijden, klassementswedstrijden en klassementen
  • Lokale modus: gratis gevecht, verhaalmodus, arcademodus, overlevingsmodus
  • De trainingsmodus en de zelfstudie zijn opgenomen in de oefenmodus.
  • De collectie omvat het spelersprofiel, de herhalingsbibliotheek, de galerij en de woordenlijst.

Kenmerken

DNF Duel herinterpreteert op prachtige wijze de beroemde klassen uit de originele Dungeon and Fighter RPG, waardoor spelers hun favoriete personages uit de DNF-serie van dichtbij kunnen bekijken. Het maakt niet uit of het het bliksemsnelle en opzichtige geweervuur ​​van de stiekeme Ranger is of de ongecontroleerde brute kracht van de uitzinnige Berserker; de bepalende kenmerken van elk personage zijn versterkt en bijgewerkt. Er zijn in totaal 16 verschillende personages die in dit spel kunnen worden gebruikt, waaronder de Berserker, Striker, Grappler, Inquisitor, Dragon Knight, Ranger, Hitman, Kunoichi, Enchantress, Vanguard, Swift Master, Ghostblade, Troubleshooter, Crusader, Launcher, en een verborgen personage dat kan worden ontgrendeld.

– Een adembenemende wereld die voortkwam uit de universums van Dungeon en Fighter: DNF Duel neemt 17 jaar aan achtergrondverhaal op in zijn verhalende en karakterontwikkeling, die wordt versterkt door uitstekende visuele elementen die perfect passen bij Arad’s podiumontwerpen. Ervaar de spanning van de strijd in 8 unieke arena’s: Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Gent City of God, Saint Horn, Zelva en Ruins.

DNF Duel tilt het vechtgame-genre naar een heel nieuw niveau met zijn unieke vechtsysteem en de verschillende strategieën die het spelers in staat stelt te gebruiken in de strijd. De kenmerkende bewegingen en sterke punten van een personage worden verder benadrukt door de effecten van hun ontwaken, die zelf uniek zijn voor dat personage. Vergeet niet om zowel je MP-meter als je witte schademeter in de gaten te houden, zodat je tegenstander niet de overhand heeft en je verrast!

– Profiteer van een schat aan extra content: Story Mode biedt een volledig meeslepende onderdompeling in het universum van Dungeon and Fighter door je de achtergrondverhalen van alle personages te laten doorlopen. Personaliseer je speelprofiel en krijg toegang tot unieke afbeeldingen en geluiden in de Galerij door uitdagingen te voltooien!