Doctor Doom – Marvel Ultimate Alliance 3 DLC

Doctor Doom – Marvel Ultimate Alliance 3 DLC

Nintendo deelde de eerste blik op de Doctor Doom personage kunst in de aankomende downloadbare content voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

De DLC is getiteld Fantastic Four: Shadow of Doom en komt dit voorjaar uit op de Nintendo Switch. Nintendo belooft later meer details over de inhoud van de DLC te delen.

Over Marvel Ultimate Alliance 3 – The Black Order

De MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie keert voor het eerst in 10 jaar terug – met een nieuwe actie-RPG – exclusief op het Nintendo SwitchTM-systeem! Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen uit een enorme cast met de Avengers, de Guardians of the Galaxy, de X-Men en meer! Werk samen met vrienden om galactische verwoesting te voorkomen door de handen van de gekke kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze warmasters, The Black Order.

In deze nieuwe verhaallijn verenigen helden en schurken zich in een race over het Marvel Universum om de Infinity Stones te vinden voordat Thanos en The Black Order ze gebruiken om kosmische chaos te ontketenen. Van Avengers Tower tot de X-Mansion en verder, elke stop op de gevaarlijke zoektocht om Thanos te dwarsbomen resulteert in onverwachte botsingen van favoriete personages en iconische locaties. Kom dichter bij de actie door het beeld te verschuiven naar een ‘Heroic Camera’-perspectief over de schouder – een serie als eerste die een meeslepende manier biedt om singleplayer of multiplayer op maximaal vier systemen te spelen.

Speel online, offline via lokaal draadloos, of geef een Joy-Con ™ -controller gewoon door aan een vriend, zodat deze zich bij uw team kan voegen. Met nog een paar Joy-Con-controllers (apart verkrijgbaar) kunnen vier spelers samenwerken op één systeem! Met de drop-in / drop-out coöpmogelijkheden kunnen spelers naar believen hun eigen “Ultimate Alliance” creëren.

  • Marvel Dream Teams – Stel je droomteam van Super Heroes uit het Marvel Universum samen, elk met hun unieke superkrachten
  • Nieuwe helden – The Guardians of the Galaxy, Falcon, Scarlet Witch en meer sluiten zich voor het eerst aan bij de “Ultimate Alliance”
  • Origineel verhaal – Superhelden en superschurken vechten tegen Thanos en The Black Order in het Marvel Universum in dit nieuwe originele verhaal
  • Lokale en online multiplayer – De game kan offline of online worden gespeeld met maximaal 4 spelers op een enkel scherm of met meerdere systemen. Aerocamera – Naast het traditionele perspectief van de serie kunnen spelers ook een dynamische, ingezoomde weergave, waardoor een meer meeslepende speelstijl mogelijk is voor één speler of multiplayer bij gebruik van meerdere systemen
  • Meerdere manieren om te spelen – Speel met de Joy-Con-controllers of de Nintendo Switch Pro Controller (apart verkrijgbaar)
Ad