Doctor Who: The Lonely Assassins aangekondigd, lanceert lente 2021

Doctor Who: The Lonely Assassins aangekondigd, lanceert lente 2021

Nintendo-fans krijgen een tweede Doctor Who-avontuur om van te genieten terwijl ze onderweg zijn! BBC Studio en Kaigan Games onthulden Doctor Who: The Lonely Assassins voor Nintendo Switch, iOS en Android – met een releasedatum van lente 2021.

De game laat spelers deelnemen aan een griezelig “gevonden telefoon” -mysterie en het mysterie ontrafelen van beelden van moordende engelen die bewegen wanneer mensen niet kijken!

video

Over Doctor Who: The Lonely Assassins

Ergens in Oost-Londen vind je een telefoon die zichzelf begint te vernietigen.

Doctor Who: The Lonely Assassins is een cryptisch ‘gevonden telefoon’-avonturenspel voor mobiele apparaten (Android, iOS en Nintendo Switch) dat wordt ontwikkeld door de bekroonde studio Kaigan Games, bekend om het verleggen van de grenzen van het vertellen van verhalen binnen mobiel .

Ontdek en ontcijfer het mysterie van een ‘gevonden telefoon’ en ontrafel een sinistere reeks gebeurtenissen die plaatsvinden in Wester Drumlins, het iconische ‘onbewoonde’ huis uit de legendarische aflevering Blink van Doctor Who.

Er ontbreekt iemand en er is een dreigende nieuwe aartsvijand opgedoken. Werk samen met Petronella Osgood en andere klassieke personages terwijl ze steeds dichter bij de waarheid komen.

Er is maar één regel: draai je niet de rug toe, kijk niet weg en knipper niet!

Belangrijkste kenmerken

  • LOS HET MYSTERIE OP – Avontuur, horror, spanning en uitdagende puzzelgebaseerde gameplay in gelijke mate
  • ORIGINAL DOCTOR WHO-VERHAAL – Een gloednieuw en origineel verhaal van de schrijvers van het tv-programma Doctor Who
  • AUTHENTIEKE KARAKTERS – Bevat geliefde en bekende cultpersonages uit het Doctor Who-universum, waaronder Petronella Osgood (Ingrid Oliver)
Ad