Dodge Hard komt spoedig

Dodge Hard komt spoedig

Vanguard heeft onlangs hun game Dodge Hard vandaag op de Nintendo EShop in Japan gepubliceerd met ¥ 2.000! Dit is een port voor Nintendo Switch van een indiegame die eerder beschikbaar was op smartphones!

video

Over Dodge Hard

Vernietig een ondergrondse stad gebouwd door een gekke wetenschapper! Word een held die vecht tegen oorlogsrobots om de wereld te redden!

  • Een mooie hybride van Danmaku (Bullet Hell) en RPG – Geniet van deze klassieke helshooter met retrostijl op je mobiel! – Level up, verzamel en red items, maak wapens en verbeter de wapens om sterker te zijn!
  • Een breed scala aan wapens – Elk geweer vuurt verschillende soorten kogels – Kies het beste wapen naar jouw smaak en versla de monsters effectief
  • Altijd veranderende stadia – Nieuwe ruimtes en passages verschijnen willekeurig wanneer een podium wordt geopend – Met de steeds veranderende stadia zul je je nooit vervelen!
  • Krachtige slechte eindbazen – Elke baas heeft verschillende kogelpatronen. Leer het om te overleven! – Bereid jezelf voor op nieuwe bazen die elke 5e verdieping verschijnen!