Dodge Hard komt spoedig

Dodge Hard komt spoedig

Vanguard heeft onlangs hun game Dodge Hard vandaag op de Nintendo EShop in Japan gepubliceerd met ¥ 2.000! Dit is een port voor Nintendo Switch van een indiegame die eerder beschikbaar was op smartphones!

video
play-rounded-fill

Over Dodge Hard

Vernietig een ondergrondse stad gebouwd door een gekke wetenschapper! Word een held die vecht tegen oorlogsrobots om de wereld te redden!

  • Een mooie hybride van Danmaku (Bullet Hell) en RPG – Geniet van deze klassieke helshooter met retrostijl op je mobiel! – Level up, verzamel en red items, maak wapens en verbeter de wapens om sterker te zijn!
  • Een breed scala aan wapens – Elk geweer vuurt verschillende soorten kogels – Kies het beste wapen naar jouw smaak en versla de monsters effectief
  • Altijd veranderende stadia – Nieuwe ruimtes en passages verschijnen willekeurig wanneer een podium wordt geopend – Met de steeds veranderende stadia zul je je nooit vervelen!
  • Krachtige slechte eindbazen – Elke baas heeft verschillende kogelpatronen. Leer het om te overleven! – Bereid jezelf voor op nieuwe bazen die elke 5e verdieping verschijnen!