Dodgeball Academia aangekondigd, lanceert 2021

Dodgeball Academia aangekondigd, lanceert 2021

Uitgever Humble Games en ontwikkelaar Pocket Trap hebben Dodgeball Academia aangekondigd, een nieuwe sport-RPG die in 2021 naar Nintendo Switch en andere grote platforms komt.

Het spel speelt zich af in een wereld waar Dodgeball het leven is en spelers helpen de jonge Otto op te klimmen in de gelederen met het beste Dodgeball-team dat er is!

video
play-rounded-fill

Over Dodgeball Academia

In een wereld waar trefbal het leven is, sluit je je aan bij Otto op de academie en train je om de ultieme trefbalkampioen te worden. In acht afleveringen smeed je vriendschappen en creëer je rivalen, allemaal in naam van het ontwikkelen van het beste trefbalteam.

Leg Otto een hoger niveau en ontwikkel een dynamisch team via een uitgebreid en aanpasbaar partijvoortgangssysteem. Ondertussen verken je de enorme Dodgeball Academia en ontdek je de lang verborgen waarheden die zich binnen de muren bevinden waarin je leeft, leert en domineert.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek en ontdek de geheimen van de Dodgeball Academia op de uitgestrekte, diverse en levendige campus.
  • Reis door een complete RPG-verhaalmodus; compleet met afleveringen, hoofdmissies, nevenmissies en schoolminigames.
  • Ontgrendel en upgrade unieke personages, en diversifieer je trefbalteam door middel van een RPG-achtig personage en feestprogressie.
  • Doe mee aan trefbal-wedstrijden boordevol actie met een unieke vechtspelstijl waarmee je het opneemt tegen uitdagende vijanden en bazen.
  • Vecht het lokaal uit met een vriend in een competitieve lokale versus-modus.
Ad