Doki Doki Literature Club Plus aangekondigd

Doki Doki Literature Club Plus aangekondigd

De langverwachte Doki Doki Literature Club Plus werd aangekondigd voor de Nintendo Switch.

U hoeft ook niet lang te wachten voordat u de game in handen krijgt, aangezien deze op 30 juni beschikbaar was op het Nintendo Switch-systeem. Er werd ook een trailer uitgezonden om de aankondiging te begeleiden tijdens het IGN’s Summer of Gaming 2021-evenement.

video
play-rounded-fill

Over Doki Doki Literature Club Plus

Betreed de #1 psychologische horrorervaring!

“Welkom in een angstaanjagende wereld van poëzie en romantiek! Schrijf gedichten voor je geliefde en wis eventuele fouten onderweg om je perfecte einde te garanderen. Dit is je kans om te ontdekken waarom Doki Doki Literature Club een van de meest geliefde psychologische horrorspellen van het decennium is!

Je speelt de hoofdpersoon, die met tegenzin lid wordt van de Literatuurclub op zoek naar een romantische interesse. Met elk gedicht dat je schrijft en elke keuze die je maakt, charmeer je je geliefde en begin je de verschrikkingen van schoolromantiek te ontvouwen. Heb jij het in je om de code van datingsims te kraken en het perfecte einde te krijgen?

Nu zit de originele geestverruimende Doki Doki Literature Club-ervaring boordevol nieuwe functies en content exclusief voor Doki Doki Literature Club Plus!”

Belangrijkste kenmerken

  • Zes nieuwe zijverhalen over vriendschap en literatuur, in totaal uren aan nieuwe inhoud.
  • Meer dan 100 ontgrendelbare afbeeldingen, waaronder nieuwe game-art, wallpapers, nooit eerder vertoonde conceptschetsen en meer.
  • 26 muzieknummers in totaal, waaronder 13 geheel nieuwe vrij te spelen nummers van Nikki Kaelar, plus speciale gasten Jason Hayes en Azuria Sky.
  • Een ingebouwde Doki Doki Literature Club-muziekspeler om te ontspannen met je favoriete nummers in een aangepaste afspeellijst, of om een ​​enkel nummer voor altijd te herhalen.
  • Een hoogwaardige visuele upgrade met alle illustraties nu in Full HD (1080p).