Doki Doki Literature Club Plus fysieke editie helaas vertraagd … lancering 21 september

Doki Doki Literature Club Plus fysieke editie helaas vertraagd … lancering 21 september

Doki Doki Literature Club Plus-fans zullen helaas iets langer moeten wachten om de titel fysiek te verkrijgen.

Serenity Forge heeft aangekondigd dat de fysieke editie van de game is uitgesteld vanwege “onvoorziene vertragingen bij de productie en verzending als gevolg van COVID-19”.

Daarom wordt de fysieke editie nu gelanceerd op 21 september 2021.

Serenity Forge-verklaring over Doki Doki Literature Club Plus

Unfortunately, we have encountered unforeseen delays with manufacturing and shipping as a result of COVID-19, requiring us to delay the physical release of Doki Doki Literature Club Plus! to September 21.

We understand your excitement and are working around the clock with our manufacturers across the globe to bring you the highest quality and most meaningful product possible. We appreciate your dedication, patience, and continued support.

Thank you.

Over Doki Doki Literature Club Plus

Betreed de #1 psychologische horrorervaring!

Welkom in een angstaanjagende wereld van poëzie en romantiek! Schrijf gedichten voor je geliefde en wis eventuele fouten onderweg om je perfecte einde te garanderen. Dit is je kans om te ontdekken waarom DDLC een van de meest geliefde psychologische horrorspellen van het decennium is!

Je speelt de hoofdpersoon, die met tegenzin lid wordt van de Literatuurclub op zoek naar een romantische interesse. Met elk gedicht dat je schrijft en elke keuze die je maakt, charmeer je je geliefde en begin je de verschrikkingen van schoolromantiek te ontvouwen. Heb jij het in je om de code van datingsims te kraken en het perfecte einde te krijgen?

Nu zit de originele verbluffende DDLC-ervaring boordevol nieuwe functies en content exclusief voor Doki Doki Literature Club Plus!

Functies van de Doki Doki Literature Club Plus:

• 6 nieuwe Side Stories over vriendschap en literatuur, in totaal uren aan nieuwe content

• 100+ ontgrendelbare afbeeldingen, waaronder nieuwe game-art, wallpapers, nooit eerder vertoonde conceptschetsen en meer

• In totaal 26 muzieknummers, waaronder 13 geheel nieuwe vrij te spelen nummers van Nikki Kaelar, plus speciale gasten Jason Hayes en Azuria Sky

• Een ingebouwde DDLC-muziekspeler om te ontspannen met je favoriete nummers in een aangepaste afspeellijst, of om een ​​enkel nummer voor altijd te herhalen

• Een high-fidelity visuele upgrade met alle illustraties nu in Full HD (1080p)

Maak kennis met de Literatuurclub!

Sayori – Sayori, je jeugdvriend, begint je verhaal door je te rekruteren voor de Literatuurclub! Als dagdromer vol positieve energie, is Sayori’s grootste passie om anderen geluk te bezorgen.

Natsuki – Natsuki probeert stoer te doen, maar haar schattigheid kan het moeilijk maken om haar te serieus te nemen! Ze is misschien bereid zich op te warmen voor goede luisteraars die haar liefde voor schattige dingen kunnen respecteren.

Yuri – Yuri, de stille boekenwurm, reserveert haar gepassioneerde kant voor degenen die haar raadselachtige geest beter kunnen begrijpen.

Monika – Monika, de superster-president van de Literature Club, houdt je op het goede spoor voor een perfect einde. Monika is er altijd om je een leidende hand te geven, zowel in de literatuur als in de liefde!

Dit spel is niet geschikt voor kinderen of mensen die gemakkelijk gestoord kunnen worden.