Donkey Kong 3 op komst voor NES + Rewind optie voor alles NES games

Donkey Kong 3 op komst voor NES + Rewind optie voor alles NES games

Op 17 juli komen er twee actievolle NES ™ -games naar Nintendo Switch Online: de vernietigende Wrecking Crew ™ en de bug-uitroeiende Donkey Kong ™ 3.

video

Gebaseerd op de derde game in de enorm populaire arcade-serie, introduceert Donkey Kong 3 een verdelger genaamd Stanley terwijl hij wanhopig probeert de bloemen in zijn kas te beschermen tegen Donkey Kong.

Maak je klaar voor Rewind

Maar er komt ook iets nieuws aan de service.

Vanaf diezelfde dag is er een Rewind-functie beschikbaar om te gebruiken met de hele verzameling NES – Nintendo Switch Online-spellen. De functie stelt spelers in staat om het spel gemakkelijk terug te spoelen door ZL + ZR ingedrukt te houden als ze een fout maken of gewoon opnieuw willen proberen een deel van het spel.

Wrecking Crew

In de dagen voordat Mario en Luigi tijdens hun downtime sportsterren werden van het redden van de prinses, probeerden ze hun handen als een eenmans wrecking bemanning. Met een hamer als hun enige gereedschap neemt u de controle over de broers en gaat u op pad om ladders te vernietigen, pijpen af ​​te breken, muren uit te schakelen en explosieven te ontploffen. Maar zorg ervoor dat je zorgvuldig je weg van vernietiging plant, want elk gebouw is ontworpen als een eigen slimme puzzel.

Donkey Kong 3

Gebaseerd op de derde game in de enorm populaire arcade-serie, introduceert Donkey Kong 3 een verdelger genaamd Stanley terwijl hij wanhopig probeert de bloemen in zijn kas te beschermen tegen Donkey Kong. Gewapend alleen met een blikje insectenspray, moet Stanley Donkey Kong hoger en hoger in de broeikassen dwingen tot Donkey Kong van het scherm is en de volgende fase is bereikt.