Donkey Kong Country 2 en meer op komst voor de Nintendo Switch Online SNES-bibliotheek

Donkey Kong Country 2 en meer op komst voor de Nintendo Switch Online SNES-bibliotheek

Op 23 september krijgen degenen onder jullie die Nintendo Switch Online hebben onder andere Donkey Kong Country ™ 2: Diddy’s Kong Quest.

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je je aansluiten bij de wendbare Diddy Kong en de krachtige Dixie Kong met paardenstaart, terwijl ze aan een meeslepend avontuur beginnen vol dierenvrienden, verzamelobjecten en meer verborgen gebieden dan Cranky Kong ooit zou kunnen ontdekken terug in zijn tijd.

video
play-rounded-fill

Meer komt eraan

Daarnaast voegen de puzzelspel Mario’s Super Picross en de cult-beat-’em-up The Peace Keepers zich ook bij de Super Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-bibliotheek voor het Nintendo Switch-systeem. De Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-collectie breidt de selectie uit met de toevoeging van een NES ™ -game: de sci-fi shoot-’em-up S.C.A.T .: Special Cybernetic Attack Team.

Een Nintendo Switch Online-lidmaatschap geeft directe toegang tot in totaal 90 klassieke games om te verkennen en te genieten in de groeiende bibliotheken van de service. Hier zijn aanvullende details over de games die deze maand aankomen:

Super NES

  • Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest – Kaptain K. Rool en zijn Kremlings hebben Donkey Kong ontvoerd. Betreed Diddy Kong en Dixie Kong, die klaar zijn om de zeeën te trotseren om onze harige held te redden. Diddy Kong’s Cartwheel kan hem over een afstand sprinten, terwijl Dixie Kong’s Helicopter Spin haar van hoge plaatsen laat zweven. Speel alleen of met een vriend in acht opwindende werelden. Allemaal aan boord, en laten we varen!
  • Mario’s Super Picross – Gebruik getallen als aanwijzingen en beitel vierkanten weg om een ​​verborgen afbeelding naar de oppervlakte te halen, waarbij Mario je aanmoedigt terwijl je door de puzzels van het spel komt. Je kunt ook een vriend bij de opgraving betrekken. Twee beitels zijn beter dan één! Dit puzzelspel werd in 1995 gelanceerd op het Super Famicom ™ -systeem en is tot nu toe nooit in de VS uitgebracht. Je kunt hier een video-tutorial bekijken om je te helpen in het spel te duiken.
  • The Peace Keepers – De DM Corp is verantwoordelijk voor een nieuwe reeks verontrustende incidenten. Het is aan Flynn en zijn bemanning om op te staan ​​en hen te stoppen. Vooruitgang door elke fase door de diepgaande actie-gameplay uit te voeren en de unieke superaanvallen van elk personage te ontketenen. Het verhaal verandert op basis van de route die je neemt!

NES

  • S.C.A.T .: Speciaal cybernetisch aanvalsteam – In het jaar 2029 landen opperbevelhebber Vile Malmort en zijn leger op aarde, met als doel de wereldheerschappij. Je belangrijkste doel is om deze buitenaardse indringers te laten inpakken. Schiet en vlieg door meedogenloze vijanden en bazen terwijl je nieuwe wapens, snelheidsboosts en levensherstel verzamelt. Maak je klaar, soldaat. Je bent de enige hoop van de aarde.
Ad