Donkey Kong Country: Tropical Freeze keert terug!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze keert terug!

Circa vier jaar geleden verscheen Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U, maar over enkele maanden keert de game terug voor een toegift op de Nintendo Switch.

Hoewel de game waarschijnlijk volledige gelijk is aan de Wii U-versie, is het nu ook mogelijk om met het nieuwe karakter Funky Kong spelen in plaats van de vaste cast van Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong.

Funky Kong kan oneindig lang rollen, zweven in de lucht, oneindig ronddraaien onderwater en door zijn surfboard  lopen over spikes. De co-op multiplayer is ook onaangetast en laat spelers met één paar Joy-Con overal samenspelen. 

Trailer – Donkey Kong Country – Tropical Freeze

video

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt 4 mei voor Nintendo Switch.

Wat vind jij van de toevoeging van Funky Kong aan de game? Wij vinden het een leuke touch voor mensen die niet thuis zijn in de uitdagende platforming welke deze game bied. Is het genoeg om deze game nog een keer aan te schaffen? Heel eerlijk voor ons … 100% ja het is een dijk van een game en een aanrader voor iedereen of ze nu de de originele DKC saga op de SNES meegemaakt hebben of niet.

Zet in je agenda dat je deze game MOET gaan aanschaffen!

Ad