Don’t Starve: Nintendo Switch Edition gratis Game Trials aanbieding aangekondigd

Don’t Starve: Nintendo Switch Edition gratis Game Trials aanbieding aangekondigd

Nintendo heeft een nieuwe Game Trials-aanbieding aangekondigd voor Nintendo Switch Online-abonnees in Noord-Amerika.

Van 15 december 2021 – 20 december 2021 kunnen Switch Online-leden in de VS Don’t Starve: Nintendo Switch Edition gratis spelen. Dit is niet alleen een gratis demo, maar de volledige game, zodat spelers de volledige titel kunnen voltooien en ervaren voordat de aanbieding afloopt. Momenteel is deze aanbieding alleen aangekondigd voor gebruikers van Switch Online in de VS.

Over Don’t Starve: Nintendo Switch Edition

In Don’t Starve: Nintendo Switch Edition speel je als Wilson, een onverschrokken Gentleman Scientist die is gevangen door een demon en is getransporteerd naar een mysterieuze wilderniswereld. Betreed een bizarre en onontgonnen wereld vol vreemde wezens, gevaren en verrassingen. Leer de omgeving en zijn bewoners te exploiteren om te ontsnappen en de weg terug naar huis te vinden.

Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, breidt Reign of Giants de hele wereld van Don’t Starve uit met nieuwe personages, seizoenen, wezens, biomen en andere uitdagingen voor Don’t Starve.

Als je op zoek bent naar avonturen op zee, ga je met Shipwrecked op pad om een ​​mysterieuze nieuwe tropische archipel te verkennen die je zowel op het land als op zee kunt verkennen! Laat de tropische bries je niet in slaap wiegen met een vals gevoel van veiligheid – de wereld is misschien anders, maar het is nog steeds even meedogenloos en compromisloos.

Doe wat nodig is om te overleven, maar vooral: verhonger niet!

Ad