Don’t Starve Together 1.10.0 Update: Beyond Horrors en Hallowed Nights

Don’t Starve Together 1.10.0 Update: Beyond Horrors en Hallowed Nights

Samenvatting:

De Don’t Starve Together 1.10.0-update voor Nintendo Switch introduceert een spannende combinatie van Beyond: Host of Horrors en de langverwachte terugkeer van Hallowed Nights. Duik in de verschrikkingen van de Constant, maak nieuwe items en geniet van tijdelijke kostuums tijdens dit griezelige evenement. Ontdek de hoogtepunten van de patchnotities, de toevoeging van nieuwe crafting-opties en de mogelijkheid om exclusieve items te verzamelen. Omarm de duisternis en begin aan een huiveringwekkend avontuur in deze nieuwste update.


Don’t Starve Together 1.10.0 Update

De Don’t Starve Together-community op de Nintendo Switch heeft iets om zich over te verheugen: de release van update 1.10.0. Deze update heeft een dubbele impact en brengt twee spannende contenttoevoegingen samen: Beyond: Host of Horrors en de terugkeer van Hallowed Nights. Maak je klaar om in de griezelige wereld van Don’t Starve Together te duiken terwijl we ontdekken wat deze update te bieden heeft.

Hallowed Nights keert terug!

Hallowed Nights, het geliefde in-game evenement, maakt een grote comeback in deze update. De Constant wordt opnieuw een speeltuin van trucs en lekkernijen. Spelers kunnen aan een snoepverzamelavontuur beginnen en hun tassen tot de rand vullen met zoete seizoenslekkernijen. Maar dat is niet alles; er zijn ook veranderingen:

– Hallowed Nights is ingeschakeld, waardoor het spel in een griezelig spektakel verandert.

– De Helderogige Kikker geniet niet langer van zijn schoonheidsslaapje.

– De stomp van de Armored Bearger richt niet langer dubbele schade aan, waardoor ontmoetingen minder gevaarlijk worden.

– Decoratieve bloemen blijven nu vers in vazen ​​of op bijzettafels, zolang ze maar wat licht krijgen.

– Maanhagelpuin zal je vallen niet langer verstoren.

– Vines opgeroepen door Wormwood’s Lunar Guardian II zullen niet langer de schijnwerpers stelen.

– Jachten die eindigen in een gevaarlijke spawn zullen nu nieuwe voetafdrukken onthullen. De snelheid waarmee je de jacht voltooit, bepaalt de uitkomst.

– Met een handige instelling in de HUD-sectie kun je Point of Interest-pictogrammen in- en uitschakelen, waardoor je meer controle over je game-ervaring krijgt.

– Shadow Chester neemt een schimmige wending.

– Inactieve Vargs zullen nu ronddwalen in plaats van stil te blijven staan.

– De kans op jacht met extra vuilhopen in kleine landgebieden is vergroot.

Hoogtepunten van patchnotities

De patchopmerkingen voor deze update staan ​​boordevol hoogtepunten die de Don’t Starve Together-ervaring verbeteren. Of je nu een doorgewinterde overlevende of een nieuwkomer bent, deze veranderingen en verbeteringen zullen je aandacht trekken. Houd ons in de gaten terwijl we dieper ingaan op de mysteries en complexiteiten van deze update.

Voorbij: een groot aantal verschrikkingen

Bereid je voor om de duistere en onheilspellende wereld van Beyond: Host of Horrors te omarmen. Terwijl er kloven ontstaan ​​in de Constant, staan ​​monsters op uit de dood en dienen ze als schepen voor onaardse verschijningen. De op de loer liggende verschrikkingen vereisen uw uiterste waakzaamheid. Wat is er nieuw in deze huiveringwekkende update?

– Scrapbookliefhebbers zullen twee nieuwe categorieën vinden: Dingen en Interessante plaatsen om te ontdekken.

– Maak kennis met het Saw Horse-knutselstation, waarmee je tafels, stoelen en een reeks andere intrigerende items kunt bouwen.

– Maak je eigen werkende grammofoon om een ​​vleugje nostalgie toe te voegen aan je in-game wereld.

– Maanmutaties veroorzaakt door de kloven veroorzaken twee gigantische mutaties en een jachtmutatie, waardoor lagen van complexiteit aan je gameplay worden toegevoegd.

– Zet je schrap voor nieuwe weersfenomenen die je overlevingsvaardigheden op de proef zullen stellen.

– The Brightsmithy biedt nieuwe craftables zodra je de nieuwe mutaties hebt verslagen, zodat je goed uitgerust bent voor de uitdagingen die je te wachten staan.

– Ontdek een nieuwe pantserset, met een beetje hulp van Wagstaff zelf.

– Kleed je om indruk te maken met tijdelijke griezelige kostuums die voor een beperkte tijd voor iedereen beschikbaar zijn. Geniet van deze bijzondere outfits voordat ze weer in de schaduw verdwijnen.

Nieuwe creaties en items

De 1.10.0-update brengt spannende knutselopties en intrigerende items in de mix. Laten we het eens nader bekijken:

– Het Saw Horse-knutselstation opent nieuwe mogelijkheden, waardoor je essentiële meubelstukken kunt maken voor je overleving.

– Maak een grammofoon en geniet van griezelige deuntjes terwijl je door de Constant navigeert.

– Maanmutaties, geboren uit de invloed van de kloven, introduceren gameplayvariaties met twee gigantische mutaties en een jachtmutatie.

– Houd het weer in de gaten, want nieuwe fenomenen brengen onvoorspelbare uitdagingen met zich mee.

– Bezoek de Brightsmithy nadat je de nieuwe mutaties hebt verslagen om toegang te krijgen tot een reeks bewerkbare items die je kunnen helpen overleven.

– Een gloednieuwe pantserset wacht op spelers, ontworpen met de hulp van Wagstaff zelf.

Kostuums en collecties

Tijdens Hallowed Nights hebben spelers de mogelijkheid om de griezelige geest te omarmen door zich te verkleden in tijdelijke kostuums die tijdelijk beschikbaar zijn. Maar dat is niet alles wat deze update te bieden heeft:

– De All Survivors Guest of Honor-kist (beschikbaar voor $ 15,99 USD) bevat de complete set Guest of Honor-skinitems van elke overlevende.

– Wees creatief en bedrieg je basis met de nieuwe Hallowed Woodworking-collectie.

– Geniet tijdens het evenement van hogere droppercentages voor items uit de Hallowed Nights-collectie en de kostuumcollectie, waardoor je kansen op het verkrijgen van unieke in-game-items groter worden.

Conclusie

Kortom: de Don’t Starve Together 1.10.0-update op de Nintendo Switch zorgt voor een dubbele dosis spanning met Beyond: Host of Horrors en de terugkeer van Hallowed Nights. Of je nu een doorgewinterde overlevende bent of een nieuwkomer in de game, deze update belooft uren spannende gameplay, nieuwe crafting-opties en tijdelijke kostuums om van te genieten. Duik in de donkere, griezelige wereld van Don’t Starve Together en zie welke mysteries je te wachten staan.

Veelgestelde vragen
  • 1. Vraag: Waar gaat Don’t Starve Together 1.10.0 over?
    • A: Don’t Starve Together 1.10.0 is een belangrijke update voor de Nintendo Switch-versie van de game. Het combineert twee belangrijke contenttoevoegingen: Beyond: Host of Horrors en de terugkeer van het geliefde Hallowed Nights-evenement.
  • 2. Vraag: Hoe kan ik deelnemen aan Hallowed Nights-evenementen?
    • A: Om deel te nemen aan Hallowed Nights-evenementen logt u eenvoudig in tijdens de evenementperiode. Je kunt The Constant verkennen, snoepjes verzamelen en genieten van verschillende griezelige activiteiten. Houd de aankondigingen in de game in de gaten om te weten wanneer het evenement live is.
  • 3. Vraag: Vertel me meer over de nieuwe ontwerpopties in Beyond: Host of Horrors.
    • A: Beyond: Host of Horrors introduceert spannende knutselopties, waaronder het Zaagpaard, Grammofoon en verschillende andere leuke items. Deze nieuwe crafting-stations en items bieden extra gameplay-mogelijkheden en verbeteren je overlevingservaring.
  • 4. Vraag: Zijn de tijdelijke kostuums in Hallowed Nights beschikbaar voor alle spelers?
    • A: Ja, tijdens Hallowed Nights zijn tijdelijke griezelige kostuums voor een beperkte tijd beschikbaar voor alle spelers. Het is een geweldige kans om je personage aan te kleden en jezelf onder te dompelen in de Halloween-sfeer in het spel.
  • 5. Vraag: Wat moet ik verwachten van de verhoogde drop-rates tijdens het evenement?
    • A: Tijdens het Hallowed Nights-evenement hebben specifieke items uit de Hallowed Nights-collectie en de kostuumcollectie een hogere drop-rate. Hierdoor heb je een grotere kans om deze unieke items te bemachtigen tijdens deelname aan de evenementactiviteiten. Mis deze kans niet om zeldzame in-game goodies te verzamelen!