DOOM (1993), DOOM II, en DOOM 3 Trailer

DOOM (1993), DOOM II, en DOOM 3 Trailer

Bethesda uploadde een officiële lanceringstrailer voor de klassieke DOOM (1993), DOOM II en DOOM 3-ports.

video
play-rounded-fill

Doom is Eternal

Speel de games waarmee het allemaal begon: DOOM, DOOM II en DOOM 3 zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch, Xbox One en PS4! DOOM en DOOM II zijn nu ook beschikbaar op iOS en Android!

DOOM

DOOM werd voor het eerst uitgebracht in 1993 en introduceerde miljoenen gamers voor de snelle, witte knokkel, demonen-vernietigende actie waar de franchise om bekend staat. De game bevat ook de uitbreiding, Episode IV: Thy Flesh Consumed, en de consoleversies stellen spelers in staat om het uit te splitsen in split-screen 4-player deathmatch, evenals split-screen co-op.

DOOM II

Dit geliefde vervolg op de baanbrekende DOOM gaf spelers het brutale Super Shotgun om te dragen tegen dodelijkere demonen, en de beruchte baas, de Icon of Sin. De heruitgave van DOOM II omvat The Master Levels for DOOM II (20 extra niveaus) en met de consoleversies kunnen gebruikers split-screen 4-player deathmatch spelen, evenals split-screen co-op.

DOOM 3

In deze veelgeprezen actie-horror die de oorspronkelijke DOOM opnieuw vertelt, moeten spelers zich een weg banen door een door demonen geteisterde faciliteit voordat ze de afgrond ingaan om tegen de machtigste krijger van de hel te vechten – en een einde maken aan de invasie. DOOM 3 bevat ook de uitbreidingspakketten Resurrection of Evil en The Lost Missions.

Ad