DOOM Eternal – Eerste 10 Minuten

DOOM Eternal – Eerste 10 Minuten

IGN gaf een exclusieve blik in de eerste tien minuten van de langverwachte follow-up van DOOM 2016, getiteld DOOM Eternal.

video
play-rounded-fill

Terwijl de game volgende maand op weg is naar de Xbox One en PlayStation 4, zullen Nintendo Switch-eigenaren iets langer moeten wachten om de game te ervaren. Afgaande op previews lijkt het echter het wachten waard te zijn.

Over DOOM Eternal

Fight Like Hell

Ontwikkeld door id Software, de studio die pionier was in het first-person shooter-genre en multiplayer Deathmatch creëerde, keert DOOM terug als een brutaal leuke en uitdagende moderne shooter-ervaring.

Niet-aflatende demonen, onmogelijk destructieve wapens en snelle, vloeiende bewegingen vormen de basis voor intense gevechten door de eerste persoon – of je nu demonenhordes door de diepten van de hel vernietigt in de singleplayer-campagne of tegen je vrienden vecht in talloze multiplayer-modi. Er is geen dekking zoeken of stoppen om de gezondheid te regenereren terwijl je de woedende demonen van de hel terugkrijgt. Combineer je arsenaal aan futuristische en iconische geweren, upgrades, bewegingen en een geavanceerd melee-systeem om demonen neer te halen, neer te slaan, te stampen, te pletten en uit elkaar te blazen op creatieve en gewelddadige manieren.

LET OP: een microSD-kaart (apart verkrijgbaar) met gratis opslagruimte van minimaal 32 GB is vereist om dit spel te downloaden, plus 5 GB op het systeemgeheugen. U moet uw microSD-kaart hebben geplaatst voordat u begint met downloaden.

Ad