Doom Eternal Executive Producer – Switch versie; Klein beetje later

Doom Eternal Executive Producer – Switch versie; Klein beetje later

Doom Eternal is momenteel gepland om op 20 maart dit jaar voor de meeste platforms te lanceren, met de Nintendo Switch-versie ergens later dit jaar.

In een interview met TiLMENDOMiNATiON lichtte Doom Eternal Executive Producer Marty Stratton een beetje meer licht op de situatie, en legde uit dat het geen “enorme vertraging” zal zijn en het is bedoeld om Panic Button voldoende tijd te geven om ervoor te zorgen dat de game goed draait Schakelaar.

Volledige interview;

video
play-rounded-fill

Hieronder vind je de belangrijkste delen toegespitst;

Panic Button genoeg tijd geven

Het komt iets later uit dan de huidige consoles en pc, en eigenlijk is dat alleen omdat we het spel op die platforms willen beëindigen en Panic Button vervolgens de tijd geven die ze nodig hebben om echt die verfijningen in de Switch-versie te slepen.

Het gaat geen grote vertraging zijn, maar we hebben de lancering nog niet aangekondigd. Panic Button is een fantastische partner en beheerst de Nintendo Switch.

We houden van Doom 2016 op Switch.

Helemaal van begin tot eind doorspelen op de Switch was een van mijn favoriete ervaringen. Het was fenomenaal om het mobiel en mobiel te hebben. Ik denk dat dat is wat we met DOOM Eternal gaan leveren, op dezelfde manier als alle DOOM fantastisch is op de huidige gen-platforms. We zijn erg compromisloos in het brengen ervan naar Switch, en Panic Button is echt op een geweldig pad.

Ad