DOOM Eternal – Gecentreerde wapenoptie

DOOM Eternal – Gecentreerde wapenoptie

id Software heeft footage gedeeld van een nostalgische Doom-franchisefunctie die terugkomt in Doom Eternal.

In het midden

De functie in kwestie is de optie “gecentreerd wapen”, een klassieke terugkeer naar de vroege dagen van first-person shooters (FPS). Zoals velen van jullie weten, hebben moderne FPS-spellen de wapens links of rechts uitgelijnd om realistischer te zijn.

De gecentreerde wapenoptie was ook opgenomen in Doom 2016 en is nu bevestigd om terug te keren in Doom Eternal.

Over DOOM Eternal

DOOM Eternal is ontwikkeld door id Software en is het directe vervolg op het bekroonde en best verkochte DOOM (2016). Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht met de volgende sprong in push-forward, first-person combat.

Als de DOOM Slayer keer je terug en ontdek je dat de Aarde een demonische invasie heeft ondergaan. Raze Hell en ontdek de oorsprong van de Slayer en zijn blijvende missie om te scheuren en te scheuren … totdat het klaar is.

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht terwijl je je een weg baant door dimensies met de volgende sprong in push-forward, first-person combat.

Slayer Threat Level op Maximum

Krijg toegang tot de nieuwste demon-dodende technologie met het geavanceerde Praetor Suit van DOOM Slayer, inclusief een op de schouder gemonteerde vlammenwerper en het intrekbare pols gemonteerde DOOM-mes.

Verbeterde pistolen en mods, zoals de nieuwe afstandsafhankelijke Meat Hook-bevestiging van de Super Shotgun, en mogelijkheden zoals de Double Dash maken je sneller, sterker en veelzijdiger dan ooit.

Unholy Trinity

Je kunt geen demonen doden als je dood bent, en je kunt niet in leven blijven zonder middelen.

Neem wat je nodig hebt van je vijanden: Glorie doden voor extra gezondheid, verbranden voor pantser en kettingzaag demonen om munitie op te slaan. Deze tools zijn de sleutel tot je overleving en worden de ultieme demon-slayer.

Een nieuwe klasse van (vernietigbare) demon

Ruim meer demonen op dan ooit tevoren, elk met unieke aanvallen en vaardigheden. Fanfavoriete klassiekers zoals de Pain Elemental, Archvile en Arachnotron keren terug, terwijl een horde geheel nieuwe demonen zich bij de selectie voegen, waaronder de DOOM Hunter, Marauder en de Gladiator. Scheur je favoriete demonen uit elkaar met het “vernietigbare demonen” -systeem van DOOM Eternal en breng je krachtfantasie naar een nieuw niveau.

Demonische invasie gedetecteerd

Als Slayer, sta andere spelers toe je campagne binnen te vallen als demonen voor een dramatische en onvoorspelbare wending wanneer je de campagne speelt.

Of wees een demon en val de campagnes van andere spelers binnen, alleen of met iemand anders om de Slayer een ware smaak van de hel te geven.

Enter BATTLEMODE

BATTLEMODE is de nieuwe multiplayer-ervaring van 2 tegen 1 die volledig is opgebouwd bij id Software. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee door de speler bestuurde demonen, die het in een best-of-five ronde-wedstrijd van intense first-person combat spelen.

BATTLEMODE wordt gelanceerd met 6 handgemaakte kaarten en 5 speelbare demonen – de Marauder, Archvile, Revenant, Mancubus en Pain Elemental.

Doom Eternal zal ergens na maart 2020 worden gelanceerd voor Switch.