DOOM Eternal – Lancering op 8 december 2020

DOOM Eternal – Lancering op 8 december 2020

Het lange wachten op DOOM Eternal is bijna voorbij voor Nintendo-fans! Nintendo heeft bevestigd dat de intense first-person actieshooter op 8 december 2020 in de Nintendo Switch eShop komt.

Terwijl de hel de aarde binnendringt, is het aan de spelers om opnieuw enkele demonen-schedels te vernietigen – en nu doen ze dat eindelijk terwijl ze onderweg zijn!

video

Het wachten is bijna voorbij!
Maak je klaar om demonen te verslaan wanneer DOOM Eternal op 8 december naar de Nintendo Switch komt!

Over DOOM Eternal

RAZE HEL

De legers van de hel zijn de aarde binnengevallen. Word de Slayer in een epische singleplayer-campagne om demonen in alle dimensies te verslaan en de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen in DOOM Eternal voor Nintendo Switch.

Het enige waar ze bang voor zijn … ben jij.

SLAYER BEDREIGINGSNIVEAU OP MAXIMAAL

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht in DOOM Eternal – de volgende sprong in first-person-gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7. Gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, een mes op de pols, verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden en meer, jij zijn de grootste demonenmoordenaar die er bestaat.

PUSH-FORWARD GEVECHT

Neem wat je nodig hebt van je vijanden. Glorie Dood demonen om weer gezond te worden, verbrand ze om pantser te ontvangen en hak ze neer met de kettingzaag om munitie in te slaan.

KLAAR OM BEWEGING TE RICHTEN

Verbeter uw doel met een besturingsoptie waarmee u kunt mikken met behulp van gyroscontroles. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de stuurknuppel voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

VOER BATTLEMODE IN

In een nieuwe 2-tegen-1 multiplayer-ervaring neemt een volledig bewapende DOOM Slayer het op tegen twee door spelers bestuurde demonen, die het uitvecht in een best-of-five round match van intense first-person-gevechten.

BONUS VOOR VROEGE AANKOOP

Koop DOOM Eternal vóór 22 december 2020 en ontvang zowel DOOM 64 als het DOOM® Eternal: Rip and Tear Pack als bonus voor vroege aankoop.

DOOM® ETERNAL: RIP AND TEAR PACK BEVAT:

DOOT Revenant Skin: een premium spelerskin voor gebruik in BATTLEMODE

Cultist Base Master Level: een geremixte versie van het campagneniveau met nieuwe uitdagingen, gevechtsontmoetingen en verrassingen

Throwback Shotgun Weapon Skin: laat DOOM’s klassieke shotgun het opnemen tegen DOOM Eternal’s demonenhordes