DOOM Eternal – Launch Trailer

DOOM Eternal – Launch Trailer

Fans kunnen nu de nieuwste aflevering in de veelgeprezen first person shooter-serie, DOOM, met DOOM Eternal kopen via de Nintendo Switch eShop.

video

Over DOOM Eternal

Waarschuwing: de Slayer is de faciliteit binnengegaan!

Scheur en scheur altijd en overal in DOOM Eternal, nu beschikbaar voor het Nintendo Switch ™ -systeem. Word de Slayer en overwin demonen in verschillende dimensies om de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen.

Bereid je voor en laat deze demonen zien waar jij – en zij – van gemaakt zijn!

Kenmerken

Beweeg snel en denk sneller in adrenaline-pompende actie. Gebruik de volledige kracht van de DOOM Slayer om je een weg te banen door de demonische hordes. Beheers een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, intrekbaar mes op de pols, verbeterde wapens en mods en vaardigheden.

Demonen hebben wat je nodig hebt om te blijven vechten – dus ga het halen. Weinig gezondheid? Ontketen een Glory Kill om je gezondheid te herstellen. Vastgebonden voor pantser? Zet je vijanden in vuur en vlam met de Flame Belch om in te slaan. Wat munitie nodig? Haal die kettingzaag tevoorschijn en hak de hordes van de hel neer.

Gebruik Motion Aiming om jezelf onder te dompelen in de actie met behulp van bewegingsbediening, zodat je nauwkeurig kunt richten.

Test je vaardigheid in BATTLEMODE, een 2 tegen 1 online * multiplayer-ervaring. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee door spelers bestuurde demonen en vecht het uit in een best-of-five round match.

Ontdek de oorsprong van de Slayer en leer meer over zijn aanhoudende missie om de krachten van de hel uiteen te scheuren.