DOOM Eternal ongeveer 18 GB

DOOM Eternal ongeveer 18 GB

DOOM Eternal is eindelijk beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem vanaf dinsdag 8 december. De game kan alleen digitaal worden gekocht via de Nintendo Switch eShop.

Veel mensen vroegen zich af hoeveel ruimte de game inneemt op je Switch microSD-kaart. Nou, het is DOOM Eternal is 17926 MB, dus er is ongeveer 18 GB aan ruimte nodig.

Pre-order details – nog steeds geldig

Koop DOOM Eternal voor 22 december 2020 en ontvang zowel DOOM 64 als het DOOM® Eternal: Rip and Tear Pack als bonus voor vroege aankoop.

DOOM ETERNAL: RIP AND TEAR PACK BEVAT:

  • DOOT Revenant-skin: een premium player-demon-skin voor gebruik in BATTLEMODE
  • Cultist Base Master Level: een geremixte versie van het campagneniveau met nieuwe uitdagingen, gevechtsontmoetingen en verrassingen
  • Throwback Shotgun Weapon Skin: breng DOOM’s klassieke shotgun naar de DOOM Eternal’s demonenhordes

Over DOOM Eternal

RAZE HEL

De legers van de hel zijn de aarde binnengevallen. Word de Slayer in een epische singleplayer-campagne om demonen in alle dimensies te verslaan en de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen in DOOM Eternal voor Nintendo Switch.

Het enige waar ze bang voor zijn … ben jij.

SLAYER BEDREIGINGSNIVEAU OP MAXIMAAL

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht in DOOM Eternal – de volgende sprong in first-person-gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7. Gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, een mes op de pols, verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden en meer, jij zijn de grootste demonenmoordenaar die er bestaat.

PUSH-FORWARD GEVECHT

Neem wat je nodig hebt van je vijanden. Glorie Dood demonen om weer gezond te worden, verbrand ze om pantser te ontvangen en hak ze neer met de kettingzaag om munitie in te slaan.

KLAAR OM BEWEGING TE RICHTEN

Verbeter uw doel met een besturingsoptie waarmee u kunt mikken met behulp van gyroscontroles. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de stuurknuppel voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

VOER BATTLEMODE IN

In een nieuwe 2-tegen-1 multiplayer-ervaring neemt een volledig bewapende DOOM Slayer het op tegen twee door spelers bestuurde demonen, die het uitvecht in een best-of-five round match van intense first-person-gevechten.