DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 2 recent beoordeeld

DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 2 recent beoordeeld

Terwijl wij Nintendo-fans nog steeds wachten op de downloadbare content van DOOM Eternal: The Ancient Gods, is het tweede DLC-pakket beoordeeld door de Australian Ratings Board.

De game werd beoordeeld op 12 februari 2021 en kreeg duidelijk een 18+ rating.

DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 1 werd beoordeeld op 24 september 2020 en uitgebracht op andere platforms op 20 oktober 2020. Hopelijk wordt binnenkort meer nieuws gedeeld door ID Software, inclusief een releasedatum voor Part 1 op Nintendo Switch. En durven we deel 2 te zeggen …

Over DOOM Eternal: The Ancient Gods

“The Ancient Gods – Part One is de eerste campagne-uitbreiding voor de veelgeprezen DOOM Eternal.

Je oorlog is niet voorbij … het doden van de Khan Maykr heeft een machtsongelijkheid achtergelaten die de hele schepping bedreigt. De legioenen van de hel hebben de hemel met de grond gelijk gemaakt en dreigen hun controle over dimensies uit te breiden. Vecht met de hulp van een oude bondgenoot terug naar Urdak en beslis over het lot van de kosmos. Je missie is nu van jou.

Nieuwe missie

Ervaar een nieuwe missie in je eeuwige strijd tegen het kwaad. Ontketen je wraak en ga voor je grootste test terwijl je terug marcheert naar het rijk van de Maykr. Versla krachtige nieuwe bedreigingen, herstel de orde in de hemel en breng de corruptie aan het licht die het universum in chaos heeft geworpen.

Nieuwe locaties

Van de industriële door regen geveegde dekken van de oceanische UAC Atlantica Facility op aarde tot de met lijken bezaaide Blood Swamps of Hell tot de afbrokkelende ruïnes van een door demonen geteisterde Urdak, je zult epische nieuwe locaties bezoeken om de legers van de hel te ontruimen.

Nieuwe vijanden

Verander je tactiek terwijl je wordt geconfronteerd met Hell’s nieuwste bedreigingen die meer diepte en uitdaging toevoegen om te bestrijden. Neem het op tegen de Spirit, een etherische vijand die andere demonen buffert met extra kracht en snelheid, en de Blood Maykr – een corrupte Maykr Angel bewapend met een krachtige staf die met blikseminslag kan worden geslingerd.

Ad