DOOM Twitter deelt artwork om release van Metroid Dread te vieren

DOOM Twitter deelt artwork om release van Metroid Dread te vieren

Nintendo heeft Metroid Dread uitgebracht, de langverwachte vijfde editie in de 2D Metroid-serie. Om Nintendo te feliciteren met de release, deelde het officiële Doom Twitter-account een speciaal kunstwerk van de Doom Slayer in een pose die doet denken aan de albumhoes van Metroid Dread.

Gezien de overeenkomsten tussen Samus en Doom Slayer, is de afbeelding een passend eerbetoon aan beide langlopende franchises.

Yep de mensen van DOOM zijn cool!

Over Metroid Dread

Ga met premiejager Samus Aran mee terwijl ze probeert te ontsnappen aan een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging

Bij het onderzoeken van een mysterieuze uitzending op Planeet ZDR, wordt Samus geconfronteerd met een mysterieuze vijand die haar gevangen houdt in deze gevaarlijke wereld. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en moorddadige robots genaamd E.M.M.I. Jaag of word opgejaagd terwijl je je een weg baant door een doolhof van vijanden in Samus’ meest intense side-scrolling-avontuur tot nu toe.

Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit

Gids Samus Aran, een intergalactische premiejager opgevoed door een oude stam, en doorkruis de vele omgevingen van een gevaarlijke wereld. Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Tijdens haar talloze missies heeft Samus nog nooit een bedreiging ervaren zoals de angst voor ZDR.