DOOM Zero add-on voor DOOM en DOOM II

DOOM Zero add-on voor DOOM en DOOM II

De heruitgave van de klassieke titels DOOM en DOOM II op Nintendo Switch heeft een nieuwe add-on gekregen die fans nu kunnen downloaden.

Bethesda gaf details over de inhoud via hun Slayers Club-website.

Over DOOM Zero

er zijn maar liefst 32 levels, nieuwe vijanden, muziek, bazen en nieuwe sprites in de mod en de extra content is gratis beschikbaar via het hoofdmenu. DOOM Zero is gemaakt door Christopher Golden en is toegankelijk gemaakt als onderdeel van DOOM’s 25-jarig jubileum.

Ondanks dat het trouw is aan ‘vanille’ DOOM’s klassieke gameplay, brengt DOOM Zero nog steeds zijn eigen originele ideeën naar de old-school formule, van vertakkende paden tot uitdagingen die zelfs doorgewinterde Slayers zullen aanzetten tot nadenken.

video

De add-on voegt ook nieuwe muziek, geluiden en sprites toe aan de mix. DOOM Zero blijft trouw aan wat fans weten en waarderen, maar verandert de formule door vertakkende paden en extra uitdagingen te introduceren die zelfs doorgewinterde spelers zullen testen.

Meer DOOM is bijna nooit een slechte zaak. En terwijl spelers wachten op DOOM Eternal’s volgende Ancient Gods-uitbreiding op Nintendo Switch, lijkt het me geen slecht idee om verder te gaan in de heruitgaven van de klassieke inzendingen voor gloednieuwe gameplay.