Doraemon Story of Seasons 30 juli update voegt nieuwe functies toe

Doraemon Story of Seasons 30 juli update voegt nieuwe functies toe

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Doraemon Story of Seasons op 30 juli een aantal nieuwe functies zal toevoegen.

Deze nieuwe update valt samen met de PlayStation 4-release van Doraemon Story of Seasons. Het bevat de volgende nieuwe gadgets en ornamenten, meubels, vissen en huisdieren.

  • Cupid’s Arrow – Een uitzonderlijk item dat je populariteit bij de stedelingen vergroot.
  • Field Restaurant – Door dit in het veld te planten, kun je verschillende gerechten oogsten.
  • Ruilmachine – Wissel items die je misschien niet nodig hebt uit met de dorpelingen.

Over Doraemon Story of Seasons

Laten we onze tuin cultiveren!

Nobita, onze held, landt met zijn vriend op een willekeurige planeet nadat hij door een storm is betrapt. Ze ontmoeten de dorpelingen en horen dat de storm ook het dorp heeft getroffen en alles heeft weggevaagd, behalve één speciale boom. Nobita en vrienden hebben besloten het dorp weer te laten bloeien, in ruil daarvoor zal het dorp hen helpen terug te keren naar de aarde.

Een levensecht spel met geliefde Doraemon-personages!

Neem de leiding over Nobita, een doorsnee jongen met een hart van goud, om een ​​verwoeste boerderij weer tot leven te wekken! Creëer banden met de andere stedelingen om oprechte interacties te zien terwijl je het land verkent en koestert met Doraemon, Sue, Big G en Sneech!

“Story of Seasons” met een twist!

Pas je boerderij aan door gewassen te telen, boerderijdieren te houden, meubels te bouwen en alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft. Profiteer van de geheime gadgets van Doraemon om van het bouwen van je boerderij een magische ervaring te maken!