Doraemon Story of Seasons – Farming System trailer

Doraemon Story of Seasons – Farming System trailer

Doraemon Story of Seasons is momenteel verkrijgbaar in Japan en critici en fans lijken onder de indruk van de boerderij sim-titel. Bandai Nanco heeft onlangs de Engelse trailer ‘Farming System’ uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Doraemon: Story of Seasons

Ploeg het veld, plant zaden, geef de gewassen water, oogst gewassen en verzend je producten – allemaal in een gloednieuwe wereld vol met ‘Doraemon’-elementen en een hartverwarmend verhaal dat op je wacht.

Het populaire anime-personage – Doraemon ontmoet de immens populaire Story of Seasons-serie in een gloednieuw spel DORAEMON STORY OF SEASONS. Spelers zullen kunnen genieten van traditionele Story of Seasons-activiteiten zoals het verbouwen van gewassen, het kweken van hun boerderij, het verkennen, het jagen op insecten en nog veel meer.

Nobita en andere bekende gezichten uit de Doraemon-serie nemen deel aan een hartverwarmende reis door de originele stad van de game. Spelers zullen de stad en hun eigen boerderij ontwikkelen tijdens interactie en het vormen van banden met de andere bewoners. Natuurlijk zijn de geheime gadgets van Doraemon er om hen te helpen!

Doraemon: Story of Seasons Engelse versie met Engelse UI en Japanse voice-over zal beschikbaar zijn voor Zuidoost-Azië op de Nintendo Switch en pc via Steam eind 2019.

Ad