Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom – 25 minuten aan gameplay

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom – 25 minuten aan gameplay

Gamebeelden van Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom zijn aangeleverd door Nintendo Hall. Fans die geïnteresseerd zijn in de game kunnen de eerste 25 minuten zien voordat deze volgende maand uitkomt.

video
play-rounded-fill

Over Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

In een gloednieuw Doraemon: Story of Seasons-boek zijn Noby en zijn vrienden terug! De populaire serie die de bekende landbouwfranchise, waar spelers al meer dan 25 jaar dol op zijn, combineert met het bekende Japanse culturele icoon Doraemon, krijgt een nieuw spel met veel nieuwe manieren om te spelen!

Verbouw gewassen, verzorg dieren en gebruik Doraemon’s geheime gadgets om je vrienden te helpen in dit leuke en hartverwarmende verhaal.

Een plek waar iedereen zich prettig voelt, een plek waar je je thuis voelt. Wanneer Noby en de anderen op een vreemde planeet komen, ontmoeten ze een jongen genaamd Lumis. Ze besluiten samen op zijn oude boerderij te gaan wonen en deze terug te brengen in zijn oude glorie, wat zijn droom was. Sluit je aan bij de bemanning terwijl ze samen speciale herinneringen maken, zoals vuurwerk kijken, sterrenregens en de eerste zonsopgang van het jaar, om er maar een paar te noemen!

Met Doraemon’s Gadgets kun je gekke dingen doen! • Doraemon’s Gadgets maken landbouw een fluitje van een cent! Je kunt een mini-regenwolk gebruiken om gewassen water te geven, gekookt voedsel te halen uit een boerderijrestaurant, een tuin in de lucht aan te leggen met de Hopter en Extra Hold Cloud Spray, diepzeeduiken met de Adapting Ray en parels te laten groeien, en meer!

Een vredige wereld die uit een prentenboek lijkt te komen. De weelderige omgevingen komen tot leven met details zoals natuurlijk licht, wind en achtergrondgeluiden. Er zijn unieke en charmante plekken om naartoe te gaan! Gouden tarwevelden die bewegen in de wind, een kaap met een adembenemend uitzicht op de horizon en een griezelig bos zijn nog maar het begin. Deze prachtige, rustgevende plekken veranderen met de tijd en de seizoenen, en elk laat een andere kant van de natuurlijke schoonheid van de wereld zien.

Boeren met een vriend • In de modus voor twee spelers kun je spelen zonder internet. Spelers genieten van boeren met familie of een vriend. Werk samen op de boerderij, ga vissen of trek misschien die grote raap op die je niet alleen kon krijgen.

De game Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom komt op 2 november overal uit.

Ad