Doraemon Story Of Seasons: Friends Of The Great Kingdom aankondiging

Doraemon Story Of Seasons: Friends Of The Great Kingdom aankondiging

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom komt naar Nintendo Switch, volgens Bandai Namco. De game wordt later in 2022 uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Doraemon Story Of Seasons: Friends Of The Great Kingdom

Doraemon, Noby en zijn metgezellen arriveren op een onbekende planeet en besluiten een nieuwe vriend te helpen zijn ambities te realiseren door te boeren! Ploeg de velden, oogst de gewassen en zorg voor de dieren. Je kunt zelfs snel boeren door de verborgen apparaten van Doraemon te gebruiken! Ontspan door tijd door te brengen met vrienden, lekker te eten en te gaan vissen. En met lokaal spel kunnen jij en een vriend samen een ranch bouwen!

Kenmerken

  • Doraemons geheime gadgets zullen je helpen je leven op de boerderij te verbeteren – Gebruik de “Time Hoofddoek” om de ontwikkeling van kippeneieren te versnellen, de “Slider Stick” om gewassen te verplaatsen, de “Mini Raincloud” om je planten water te geven, en meer! Maak optimaal gebruik van Doraemon’s geheime gadgets om je boerderij succesvol te runnen!
  • Een fantastische landbouwervaring – De lucht en de zee zijn niet de limiet! Gebruik “Hopters” en “Extra Hold Cloud Spray” om je boerderij aan de zijkanten te verspreiden, of gebruik de “Adapting Ray” om onder water te verkennen en parels te produceren! Ga je gang en ontwikkel vrijelijk je fantasieboerderijleven.
  • Ervaar het boerenleven voor twee personen nog meer – Waarom geniet u niet van een gezamenlijk boerenleven met uw vrienden en familie? Offline multiplayer voor twee spelers stelt gamers in staat om met elke andere deelnemer te boeren. Bouw een boerderij of ga vissen met je vrienden! Krijg je die gigantische raap niet uit de grond? Probeer het uit met je vrienden of familie.